Un vehicle de la policia i una ambulància en un accident de trànsit

Mor el conductor d'un cotxe en un xoc frontal a la carretera de la vergonya

Amb aquesta, ja són 63 les persones que han perdut la vida a Catalunya aquest any en accidents de trànsit

Nova mort a les carreteres catalanes. Ahir al vespre, dimecres 30 de juny, coneixíem la mort d'una conductora de 21 anys al túnel del Cadí. Ni 24 hores després, avui dijous, dia 1 de juliol, la xifra de defuncions a la xarxa viària interurbana ha augmentat. I és que un home ha mort en un altre xoc frontal a la coneguda com a 'carretera de la vergonya': l'N-141e.

Un home perd la vida en un xoc a Bescanó

Aquest dijous, dia 1 de juliol, el conductor d'un cotxe ha mort en un xoc frontal a l'N-141e, coneguda com la carretera de la vergonya. El sinistre ha tingut lloc en l'esmentada carretera, al seu pas pel terme municipal de Bescanó, a la comarca del Gironès.

Segons informa el Servei Català de Trànsit (SCT), els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís de la col•lisió a les 10.38 hores del matí. Fins al lloc s'hi ha desplaçat quatre patrulles dels Mossos, quatre dotacions dels Bombers que han fet tasques d'excarceració i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Per causes que s'estan investigant, el vehicle ha topat frontalment contra un camió d'obres de la carretera, que estava aturat al lateral de la via en un punt senyalitzat amb cons.

Segons el SCT, la col·lisió ha tingut lloc a l'altura de Bescanó, al quilòmetre 111,3 en sentit Girona, poc després de dos quarts d'onze del matí. En aquest tram de la via s'hi estan fent obres i uns metres abans hi ha senyalització que alerta dels treballs que estan realitzant els operaris. 

La carretera tenia dos carrils habilitats amb cons, però per causes que es desconeixen, el vehicle se'ls ha saltat i ha topat frontalment amb el camió. El camió en qüestió estava aturat en un lateral i no hi havia conductor a la cabina.

L'N-141e, que es coneix popularment com la carretera de la vergonya, ha estat tallada al trànsit inicialment en tots dos sentits. Poc després, però, ja s'han pogut habilitar un dels carrils.

Amb aquesta víctima, són 63 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya, 23 de les quals motoristes.