S'incendia un autobús en plena Via Augusta de Barcelona

El combustible del vehicle ha provocat fins i tot diverses explosions | Afortunadament, cap persona ha resultat ferida

Bus BCN
S'incendia un autobús en plena Via Augusta de Barcelona | Twitter | @CaBaVe
 

Durant la matinada d'aquest dimarts, un autobús en línia que circulava per Barcelona s'ha incendiat i ha començat a cremar sense control. Els fets, que han succeït al voltant de les tres de la matinada a l'alçada de la ronda del General Mitre de la Via Augusta, no han deixat cap persona ferida, si bé han provocat un ensurt important entre el veïnat de la zona.

Han tingut lloc algunes explosions

Diversos testimonis de l'escena han compartit imatges a través dels seus comptes de Twitter, quelcom que ha permès deixar plasmat com les flames s'escampaven amb celeritat, oferint una imatge d'allò més aterridora.

A més, com a conseqüència de la presència de gasolina a l'autobús fins i tot s'han pogut presenciar diverses explosions en l'interior del vehicle.

No hi ha hagut cap persona ferida

Afortunadament, la ràpida actuació del conductor ha permès que no s'hagin de lamentar danys majors ni persones ferides, ja que immediatament després de detectar el foc l'home ha buscat un lloc segur on estacionar i ha procedit a apagar les flames amb un extintor.

Amb tot, ha estat necessària l'actuació dels bombers i de la Guàrdia Urbana per acabar de donar l'incendi per extingit. Arran dels fets, la via ha quedat tallada durant una estona fins que els Serveis d'Emergència han pogut retirar les restes del vehicle. 

També et pot interessar...


Comentaris
Bigday/senior
A qui afavoreix aquest incident en el bus i a Barcelona ? Doncs jo crec que al govern central en funcions PSOE i els seus socis de 155, es el meu punt de vista, tot i que l'incident hagi estat fortuït. ?

envia el comentari