Un cotxe dels Bombers en un terreny agrícola cremat

Ja en són 4 en menys de 24 hores: Dos nous incendis a Catalunya

Aquest dimarts s'han declarat dos nous focs en diferents demarcacions

Matí de feina pels Bombers a Catalunya. Arriba la calor i, lògicament, les altes temperatures fan que es declarin focs més sovint. És per això que, en les darreres hores i dies, els Bombers han hagut de realitzar diverses sortides. Dues d'elles, s'ha produït al migdia, gairebé simultàniament, a dues zones diferents del país.

Incendi a Cassà de la Selva

Un dels ensurts l'han viscut a la demarcació de Girona. Durant aquest dimarts al matí, 22 de juny, s’ha decretat un nou incendi a Cassà de la Selva. L’avís de les flames, en una zona agrícola, s’ha rebut a les 13.26 hores d’aquest dimarts entre el veïnat de Sangosta i Mosqueroles. 

Els Bombers de la Generalitat s’han desplaçat ràpidament fins a la zona de les flames amb fins a cinc dotacions. El perímetre ha estat rematat aquest mateix migdia. Així mateix, els Bombers també informen que el flanc esquerre del foc ha estat llaurat per un tractor. 

Segons les informacions facilitades pels Bombers de la Generalitat, l'incendi ha cremat aproximadament 1,4 hectàrees de terreny agrícola.

Incendi a terres lleidatanes

Si l'avís de l'incendi a Cassà de la Selva s'ha produït a les 13.26 hores, només 7 minuts després els Bombers han tornat a rebre un altre avís. En aquesta ocasió, per un foc que s'ha originat a les comarques de Lleida, concretament a Menàrguens.

Gairebé una desena d'unitats s'han hagut de desplaçar a aquesta localitat de la Noguera per evitar mals majors en un incendi declarat en una zona de vegetació. La feina de les diverses dotacions dels Bombers de la Generalitat ha pogut estabilitzar el foc pocs minuts després.

Segons han informat els mateixos Bombers, es calcula que s'hauran cremat unes 5 hectàrees de terreny de vegetació.