ÚLTIMA HORA

🚨 Les UCI es desborden a Catalunya tot i la millora d'alguns indicadors sanitàris

URGENT

🚫 El Govern allarga les restriccions contra la pandèmia a Catalunya

Una incidència tècnica provoca importants retards a Rodalies de Catalunya

El problema afecta diverses línies, i molts usuaris han expressat el seu malestar a les xarxes socials

El problema està afectant molts usuaris de Rodalies
El problema està afectant molts usuaris de Rodalies | CatalunyaDiari.cat

Una incidència tècnica a les instal·lacions ferroviàries de Sant Andreu Arenal i Montcada Bifurcació està provocant importants maldecaps als usuaris de Rodalies de Catalunya aquest dimecres, 22 de maig, a la tarda. Segons ha explicat la mateixa companyia de transport, les afectacions derivades per aquest problema poden superar els 30 minuts de retard, i és que els combois, segons es van aproximant al punt problemàtic, poden «romandre detinguts més temps de l'habitual». Cal destacar que els retards han arribat fins als 45 minuts en molts punts de les línies afectades.

Afectacions a diverses línies de Rodalies

Des del compte oficial de Rodalies de Catalunya han informat que les afectacions derivades d'aquesta incidència detectada a les instal·lacions entre les estacions de Sant Andreu Arenal i Montcada Bifurcació estan incidint en la correcta circulació dels ferrocarrils de les línies R1, R3, R4 i R12. Per tant, els trens poden mantenir-se aturats a les estacions durant més temps del previsible. 

Estat d'un dels vagons del tren de la R3 en direcció Vic, aturat a Sant Andreu Arenal
Estat d'un dels vagons del tren de l'R3 en direcció Vic, aturat a Sant Andreu Arenal | CatalunyaDiari.cat

 

Els usuaris de molts dels trens de Rodalies de Catalunya estan abandonant els vagons per continuar el seu trajecte amb metro, autobús o taxis. Davant d'aquesta incidència que està afectant un bon nombre de trens de Rodalies de Catalunya i que en ocasions han arribat als 45 minuts de retard, molts usuaris estan queixant-se a través de les xarxes socials, detallant quines línies estan afectades i reclamant l'aire condicionat en molts vagons que, de tanta gent que hi ha, la calor es fa insuportable.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari