YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

S'incorporen nous mitjans per a la cerca de Marta Calvo

La Guàrdia Civil localitza un segon domicili del sospitós a l'Olleria (València)

MARTA CALVO
Jorge, principal sospitós de la desaparició de Marta Calvo, podria haver sortit d'Espanya | FACEBOOK - MARTA CALVO

Nous mitjans i efectius de la Guàrdia Civil s'incorporaran aquest divendres 29 de novembre a la cerca de Marta Calvo, la jove de 25 anys que va desaparèixer a principis de més després de quedar amb un home d'origen colombià i de nom Jorge. Així ho ha confirmat el delegat de govern de la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, a diversos mitjans durant l'entrega dels reconeixements Meninas.

El delegat ha volgut subratllar que durant la jornada d'aquest dijous no s'han produït avanços substancials en la investigació, motiu pel qual han volgut ampliar el desplegament de recursos i efectius. Fulgencio assegura que s'està treballant sobre tres qüestions: «localitzar a la persona desapareguda en el millor estat possible, buscar a la persona que va estar amb ella i sobre el que tenim una profunda sospita i determinar com van succeir els fets».

Concretament, els nous cossos de seguretat que se sumaran a la cerca de la noia son el Cos Nacional de Policia i la Policia Autonòmica valenciana. D'altra banda, deixa una porta oberta a la incorporació de la Unitat Militar d'Emergències, que també podria participar en un futur molt pròxim.

«Volem preservar qualsevol possible escenari. Si tinguéssim circumstàncies més concretes, podríem estar per activar el voluntariat», senyala sobre la possibilitat d'oferir ajuda a la ciutadania. En aquest sentit, la Guàrdia Civil ha obert un nou escenari durant la tarda d'aquest dijous: un domicili que el sospitós té al terme municipal d'Olleria, al sud de la província de València.

Rastregen els senyals de telèfon de Marta Calvo i Jorge

Sense oblidar altres vies, molts investigadors han optat per focalitzar la investigació en rastrejar els senyals de telèfon de la desapareguda i el sospitós. Tot i que no es descarten altres hipòtesis, mantenen que Jorge va fugir de la localitat just després que la mare de Marta -qui havia rebut la ubicació de la seva filla mitjançant Whatsapp- es presentés al domicili del sospitós.

Després de deixar la localitat de Manuel, on els dos van mantenir contacte, Jorge es va dirigir a un habitatge que té llogat a Olleria. En aquest punt es centren ara les inspeccions de la Guàrdia Civil.

Segons ha informat el mitjà 'Las Provincias', els agents de seguretat van buscar proves al domicili de Jorge. Però no va ser una cerca superficial, ja que també es van inspeccionar canonades, pous i avencs, arribant a aixecar parts del terra a la recerca de sang i altres restes biològiques. De moment, se sap que el sospitós no pot haver sortit del país en avió, però podria haver-ho fet per carretera.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari