Imateg dels Mossos d'Esquadra sobre un fons negre

Intent de segrest a Barcelona: van trobar la víctima emmordassada i lligada de mans

La víctima estava emmordassada i lligada de mans a un hotel

Els Mossos d'Esquadra han intervingut en un possible segrest a Barcelona. El dijous, 9 de juny, a la nit, les forces policials van rebre un avís a través del 112 que informava que hi podria haver una persona retinguda a un hotel. Les autoritats han confirmat que hi ha hagut un detingut.

Va ser cap a dos quarts de nou de la nit quan es va produir la trucada als serveis d'emergència amb l'avís d'un possible segrest a un hotel de Barcelona. S'ha posat en marxa un desplegament policial que va incloure efectius de Seguretat Ciutadana, BRIMO i ARRO. A més, la Unitat de Segrestos es va presenciar també per fer-se càrrec de la investigació.

Imatge d'uns Mossos.
Els Mossos van rebre un avís d'emergència | EP

Quan han arribat a l'hotel situat a la Gran Via de Barcelona, els agents han trobat una persona emmordassada i lligada de mans. Després d'alliberar-la, les forces policials han establert un dispositiu per assegurar la zona i buscar possibles implicats. En un primer moment, han optat per desallotjar tot l'edifici per buscar per fer una recerca habitació per habitació. Tanmateix, d'aquesta no han obtingut cap resultat i s'ha permès el retorn dels hostes.

Per tant, aquest presumpte segrest ha acabat amb un únic detingut. Un home de 32 anys que anava armat i passarà a disposició judicial. 

Dos segrests en poc temps

El de la Gran Via no ha estat l'únic segrest d'aquest temps. El passat 20 de maig la Policia Nacional va detenir a Sant Just Desvern, al Baix Llobregat, als dos presumptes autors d'un segrest i extorsió d'una víctima per cobrar un deute econòmic. La investigació es va iniciar l'octubre del 2021 arran d'una denúncia en què una persona assegurava ser víctima d'un segrest a Barcelona, pocs dies abans.

▶️ Els Mossos desarticulen una banda que robava desenes de cotxes

La víctima va assegurar en la declaració que després de fer transferències bancàries als presumptes segrestadors la van deixar lliure. Però com no es va pagar el deute complet, que pujava a 150.000 euros, els presumptes segrestadors van anar a Santander, a casa dels pares de la víctima, amb la voluntat d'intimidar-los i cobrar el que faltava.