Dos agents i un vehicle de la Policia Nacional

Intenten segrestar una nena de 5 anys en ple carrer a Espanya

La menor anava caminant amb la seva mare quan un individu se la va emportar a coll

El terror es va apoderar d'una mare quan passejava amb la seva filla de només 5 anys. En qüestió de segons, un individu va intentar endur-se a la petita arrabassant-se-la a la mare que va demanar ajuda desesperadament.

Els fets van tenir lloc el passat dimarts 12 d'octubre a última hora de la tarda mentre mare i filla caminaven pel carrer. Per fortuna, el presumpte raptor no va aconseguir emportar-se a la petita gràcies a la col·laboració d'un veí de la zona.

La Policia Nacional ja es troba investigant aquest intent de segrest i es mantenen en alerta davant qualsevol novetat. De moment, però, no hi ha cap detingut, encara que tots els esforços estan centrats a donar amb la identitat del segrestador.

El segrestador anava en patinet

Eren les 20:00 quan una trucada va entrar al 091 alertant a la Policia Nacional de Palma de Mallorca. Una mare denunciava l'intent de segrest de la seva filla de 5 anys per un individu amb passamuntanyes.

Mare i filla es trobaven caminant entre el carrer Aragó i Jacint Verdaguer quan un home muntat en patinet va agafar a coll a la nena. El presumpte segrestador se la va endur al vehicle elèctric arrabassant-se-la a la seva mare mentre la nena caminava al seu costat.

La dona va començar a cridar desesperada en veure com la seva filla s'anava allunyant i els veïns van sortir alarmats a les finestres. Per fortuna, una furgoneta que va presenciar el que havia passat es va creuar en la trajectòria del patinet fent que l'home deixés anar a la nena.

Després del seu fracàs intent de segrest, l'individu va fugir i quan la Policia Nacional es va presentar al lloc dels fets, només van prendre declaració a la mare de la petita i als testimonis.

Ara les càmeres de seguretat ajudaran a aclarir com va succeir i per on va fugir el segrestador. Alhora, s'ha iniciat una investigació per intentar identificar l'home, mentre la indignació pel qual ha passat creix entre el veïnat.

No ha estat l'únic intent de segrest a Mallorca

Fa uns mesos una altra mare va denunciar l'intent de segrest de la seva filla també menor d'edat a Mallorca. En aquesta ocasió va ser una furgoneta blanca estil Berlingo la qual va intentar emportar-se a la seva filla mentre caminava prop del poliesportiu de Cala d'Or.

El vehicle va estacionar al costat de la menor i un individu la va intentar ficar dins. No obstant això, la reacció d'altres nens que van córrer a auxiliar-la, van aconseguir dissuadir el conductor que va fugir a tota velocitat.