Un agent dels Mossos d'Esquadra

Troben un cos sense vida semienterrat a prop d'un riu a Catalunya

L'autòpsia haurà d'aclarir el sexe de la víctima i com va morir

Macabra troballa la que ha fet un home a prop d'un riu a Catalunya. Tal com es va fer públic ahir a la nit, el cos dels Mossos d'Esquadra van trobar durant el matí d'aquest dimecres el cos sense vida d'una persona.

Segons s'ha pogut saber, el cadàver estava semienterrat. Els fets van tenir lloc al municipi d'Albesa, a la comarca de la Noguera, quan un veí de la zona va trobar una cama a prop del riu. Va ser aquesta persona l'encarregada de donar la veu d'alerta després de la troballa.

Per aquest motiu, els Mossos d'Esquadra van activar aleshores la unitat canina. De fet, van ser precisament els seus gossos els que van poder localitzar la resta del cos semienterrat. Amb tot, l'estat en què es trobava el cadàver no ha permès identificar encara la víctima mortal.

Per tant, ara caldrà esperar als resultats de l'autòpsia per tal de resoldre els possibles dubtes i incògnites que envolten el cas, com ara el fet de si es tracta d'un home o una dona, o per tal de descobrir de quina manera va morir.

De moment, i segons apunten les primeres investigacions dutes a terme, les autoritats no descarten la hipòtesi que es tracti d'un homicidi.

Surt de la presó el detingut per la mort de dos motoristes a l'A-22 a Lleida

D'altra banda, durant el matí d'ahir es va fer públic que el conductor que havia estat detingut per la mort de dos motoristes el 17 de setembre a l'A-22 a Lleida ja ha sortit de la presó. Els fets es van produir després que l'Audiència acceptés el recurs de la defensa, tal com va avançar el Segre.

En aquest sentit, cal recordar que el jutjat de guàrdia va ordenar l'ingrés a la presó provisional el 19 de setembre, però l'Audiència considera que no hi ha risc de fugida. Amb tot, la Sala ha decidit aplicar diverses mesures cautelars, com ara l'obligació de comparèixer cada 15 dies al jutjat i la retirada el permís de conduir.

L'arrestat, un home de 38 anys i veí de Lleida, està acusat de dos homicidis per imprudència greu, delicte contra la seguretat viària, conducció sota els efectes de l'alcohol i omissió del deure de socors.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.