Macrobotellot al campus de la UAB

Investiguen abusos a una noia durant el macrobotellot a la UAB

Diverses persones han alertat de robatoris en pisos de la Vila Universitària, agressions i furts de mòbils

Tot va començar amb l'anunci d'una festa a la Facultat d'Enginyeria. Els ànims i les ganes de disbauxa van provocar que molta gent es dirigís fins al campus universitari de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Un cop allà, no existia la convocatòria, però va iniciar el macrobotellot.

Una festa il·legal amb centenars de persones que va anar molt més enllà, acabant amb lamentables conseqüències. Una noia de 18 anys que va participar de l'esdeveniment, va acudir a urgències de l'Hospital Parc Taulí de Sabadell informant que havia estat víctima d'una agressió sexual per part d'un desconegut a la macrofesta il·legal al campus de la UAB.

Una situació que va activar els protocols establerts del centre sanitari en casos d'agressions sexuals. En aquest sentit, van avisar els Mossos d'Esquadra, que ja han començat a investigar els fets a partir de la denúncia de la jove i localitzar el presumpte agressor.

Robatoris i destrosses a la UAB

Els incidents a la vila universitària no van acabar aquí. Durant la macrofesta il·legal, on van participar unes 8.000 persones, també va haver-hi robatoris en pisos, agressions i furts de mòbils. Així ho han denunciat diverses persones que viuen a la Vila Universitària de la UAB.


La convocatòria d'una festa falsa a la Facultat d'Enginyeria va provocar una allau de persones fins al recinte universitari. Els assistents van anar-hi en tren i cotxe, però en arribar van comprovar que el campus estava buit i no existia dita festa.

Tot i això, la munió de gent decidia celebrar una festa improvisada amb música i alcohol que es va allargar fins a la matinada. Una festa il·legal que acabava amb el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) fent fins a deu assistències, totes de caràcter lleu, per contusions i intoxicacions etíliques en el macrobotellot al campus de la UAB.

Diversos testimonis i residents del campus universitaris, assenyalen que alguns dels assistents al macrobotellot haurien aprofitat el caos i la disbauxa per robar en diversos pisos de la Vila Universitària o fer destrosses al mobiliari urbà.

Fins i tot, un jove va utilitzar una miniexcavadora d'una obra propera al Campus per fer un forat, davant l'entusiasme i els ànims de molts dels congregats al macrobotellot. A banda, un tren d'FGC de la línia del Vallès també va patir destrosses, pintades i seients arrencats per l'acció de diversos vàndals.