Diverses unitats del SEM treballen en un carrer a plena llum del dia

Investiguen la mort de 2 avis a Catalunya: La intensa olor avisa els veïns

Arran de l'advertència dels veïns, els Mossos han pogut localitzar dos cadàvers a un pis del centre de Balaguer

L'alerta d'uns veïns de Balaguer, a la Noguera, ha permès descobrir la mort de dues persones d'edat avançada. Els fets s'han produït aquest mateix dijous a la tarda, al número 3 de la plaça Pau Casals, situada al centre de la ciutat, a la vora del riu Segre. Arran de l'advertència dels veïns, els Mossos han pogut localitzar els cossos dels dos difunts, un matrimoni de vuitanta anys.

El matrimoni feia dies que era mort

Va ser la intensa olor que sortia de l'immoble que va alertar alguns veïns, que van decidir trucar a la policia pels volts de les quatre de la tarda. En accedir al domicili, els agents van localitzar els cossos de la parella d'ancians, un home de 83 anys i una dona de 79. Segons la informació facilitada pels Mossos d'Esquadra, faria dies que el matrimoni hauria mort, i aparentment no presentaven sense signes de violència.

Tot i això, caldrà esperar als resultats de les autòpsies, que podran determinar les causes dels traspassos, les circumstàncies i la data concreta. Els Mossos han obert una investigació i han posat els fets en coneixement del jutjat de Balaguer. Mentrestant, avui es preveu una reunió en què participaran els representants dels Mossos d'Esquadra i de l'ajuntament de la Noguera.

Un mort semblant el mes de juliol a Lleida

A mitjans del mes de juliol passat, tal com ha informat el diari 'Segre, també van trobar el cos sense vida d’un veí de Lleida al seu domicili del carrer Cronista Muntaner, al barri de Cappont. En aquest cas, va ser la família la que es va posar en contacte amb la policia perquè feia dies que l’home no anava a la feina.