Un agent dels Mossos davant del seu vehicle a la zona del pantà de Foix

Apareix un cos sense vida al riu Ter a la comarca d'Osona

Els Mossos es troben investigant les causes de la defunció

Macabra troballa la que ha descobert un veí de Torelló, a Osona, a la zona de la Bardissa. Aquest veí ha trobat un cos sense vida d’un home al riu Ter, segons confirma la Policia Local de Torelló que ha rebut l’avís al voltant de tres quarts d’onze del matí d’aquest dimarts, 2 de març.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Segons ha avançat SER Catalunya, la Policia Local de Torelló ha derivat el cas als Mossos d’Esquadra i en aquest moment s’estan investigant les causes de la mort. Fins als llocs dels fets s’hi ha desplaçat els Mossos, els Bombers i la Policia Local de Torelló, els quals en aquest moment es troben treballant en els possibles escenaris que han desembocat en la mort d’aquest home, d’identitat per ara desconeguda. Segons apunten els primers indicis, es tractaria d’una caiguda accidental perquè el cos no mostra indicis de criminalitat ni violència, però serà l’informe forense el què certifiqui i confirmi les causes de la defunció.

Mor mentre intentava arreglar una avaria

Aquest dilluns una persona va perdre la vida mentre arreglava una avaria al barri de Roc Blanc, a Terrassa. Es va tractar d’un accident, ja que l’home va caure d’un fals sostre en un local tancat. Segons informen els Mossos d’Esquadra a ‘Món Terrassa’, s’ha obert una investigació per acabar d’aclarir les causes de la mort. Els veïns van alertar-se pel soroll provocat pels vehicles dels serveis d’emergència i el cos policial, ja que va causar un gran rebombori al barri.

Els Mossos investiguen la mort d'un home trobat al voral d'una carretera

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'un home trobat en una rasa al voral de la carretera Gip-5237 a Cabanelles (Alt Empordà). Segons fonts properes a la investigació, un ciclista que anava per la via en direcció cap al santuari de la Mare de Déu del Mont ha trobat el cos aquest diumenge cap a tres quarts de dotze del migdia. Aleshores, ha alertat els serveis d'emergències que s'han traslladat fins al lloc. Un cop allà, han comprovat que l'home tenia el braç esquerre trencat i diversos talls al coll. La Divisió d'Investigació Criminal (DIC) s'ha fet càrrec del cas i el jutjat d'instrucció 7 de Figueres ha decretat secret de sumari.

De moment, no han pogut identificar l'home, perquè no duia documentació a sobre ni tampoc consta cap denúncia de desaparició. L'home anava vestit amb una granota de feina de color fosc. Totes les hipòtesis estan obertes i no es descarta que es pugui tractar d'un homicidi o d'un accident, fins i tot que s'hagi pogut produir en l'àmbit laboral.