Un vehicle dels Mossos d'Esquadra

Nova mort amb violència a Barcelona: apareix un cos en un pis

Els Mossos han detingut una persona relacionada amb els fets

Barcelona s'ha vist immersa en un nou greu incident de matinada. Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort violenta d'un home al barri de l'Eixample de la capital catalana després de ser alertats.

Un incident que ha acabat amb la detenció d'un home poca estona després del presumpte assassinat. La Divisió d'Investigació Criminal (DIC) s'ha fet càrrec de la investigació per aquesta mort.

Mort de matinada a Barcelona

El centre de Barcelona ha estat escenari d'un nou crim aquesta matinada de divendres. El servei d'emergències rebia un avís als voltants de les tres de la matinada per un possible delicte d'homicidi. 

Els agents de la policia catalana s'han adreçat al domicili d'on han rebut l'alerta per a fer comprovacions sobre la possible mort d'una persona. En arribar en aquest immoble del barri de l'Eixample, han trobat l'escenari del crim.

La patrulla dels Mossos d'Esquadra ha entrat a l'habitatge per fer les investigacions requerides. En arribar al lloc dels fets, els agents han localitzat un cos sense vida. Un cadàver que tenia evidents signes de violència i, per tant, havia sigut assassinat

Arran d'aquest escenari criminal, els agents presents s'han posat mans a l'obra per esclarir els fets. Primer de tot, han identificat qui era la víctima que hi havia morta. S'ha determinat que era un home de 65 anys i nacionalitat espanyola. 

Per aconseguir més detalls d'aquest succés mortal, han buscat possibles testimonis del crim. Gràcies a la versió d'algunes persones que hi havia present a la zona, els Mossos d'Esquadra han pogut obtenir una descripció física de qui podria ser el presumpte autor de l'homicidi.

Detingut el presumpte autor i inici de la investigació

Els agents de la policia catalana van iniciar una recerca amb la descripció que havien fet els testimonis. Una recerca que va durar poca estona, ja que es va trobar una persona que quadrava amb la informació que tenien.

Per tot plegat, les patrulles que han participat en el dispositiu han aconseguit detenir el presumpte autor de l'homicidi al domicili del barri de l'Eixample. En aquest sentit, s'ha arrestat un home de 44 anys i nacionalitat colombiana.

La Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Metropolitana Barcelona ha iniciat una investigació per la mort violenta d'un home. La seva missió serà esclarir les circumstàncies dels fets, així com el grau d'implicació de la persona detinguda aquesta matinada.