URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Izhan, un famós youtuber, brutalment agredit sense raó pels carrers de Barcelona

El jove ha explicat els fets als seus seguidors a través del seu compte d'Instagram
Izhan durant una història a Instagram | Instagram (@izhan_go)

 

Un conegut youtuber, Izhan Go, va patir una brutal agressió sense motiu la matinada del dissabte a diumenge pels carrers de Barcelona. Així ho va denunciar el mateix 'influencer' a través del seu compte d'Instagram i d'un seguit d'històries que narren els fets. Segons Izhan, que acumula més de 200 mil seguidors a les xarxes, ell i la seva família van ser agredits quan estaven «baixant unes caixes». 

 

«Sempre he vist aquest tipus d'escenes a pel·lícules... Avui ens havien despertat per baixar unes caixes, i mentre anava a la furgoneta, un 'tio' s'ha llençat contra mi i m'ha agredit», explicava el jove, qui va prosseguir assegurant que els seus pares van anar directes a reduir l'home. «De sobte era una baralla de carrer i jo sense saber per què. Després d'uns minuts va aparèixer una altra persona i es va posar a pegar el meu pare defensant l'altre noi que ens havia pegat. I nosaltres només estàvem baixant caixes», relatava Izhan a les seves xarxes socials. 

 

Izhan va explicar els fets a través del seu compte d'Instagram | Instagram (@Izhan_go)

 

«Barcelona s'està posant molt perillosa»

A causa de l'agressió, el jove de 27 anys va acabar amb un ull vermell i diferents punts de sutura a la cara. Tal com explica ell matex, és l'únic ferit i no té res trencat. Segons Izhan, «el centre de Barcelona s'està posant molt perillós» de nit i de matinada. Assegura que és el que els agents li van dir quan l'estaven atenent. Segons informa 'El Caso', La policia catalana ha obert una investigació i ara per ara encara no s'ha detingut a ningú. Tampoc s'ha aclarit què va motivar l'agressió.

 

També et pot interessar...