Jaime, l'estudiant d'Erasmus de Saragossa que ha mort en un accident de trànsit a Suècia

També van resultar implicats altres cinc joves espanyols i un conductor suec

Facultad de Educación de la Univ. de Zaragoza
Els estudiants havien anat a Lapònia a veure aurores boreals | educacion.unizar.es

La Facultat d'Educació de la Universitat de Saragossa es troba de dol després de conèixer la mort de Jaime. Aquest estudiant d'Erasmus ha perdut la vida en un accident de trànsit a Suècia. 

El sinistre es va produir quan el jove viatjava en un minibús que va patir una sortida de la via a la localitat d'Stordalen, molt a prop de Noruega. També es van veure afectats altres cinc joves espanyols a més del conductor suec. 

No s'han donat a conèixer oficialment les causes que van provocar l'accident, però 'El Heraldo de Aragón' apunta que és molt possible que el vehicle rellisqués per culpa del gel. Un altre estudiant continua ingressat a un centre mèdic de la localitat noruega de Narvik.

Les famílies estan informades en tot moment

L'Oficina d'Informació Diplomàtica està sent l'encarregada de mantenir el contacte permanent amb els familiars i d'informar-los sobre qualsevol nova informació sobre l'accident o les víctimes. Les gestions per la repatriació de l'estudiant de Magisteri ja s'han iniciat. 

Els responsables de la seva universitat han admès que està sent «una jornada molt difícil». Ángela Alcalá, vicerectora d'Estudiants, explicava a 'El Periódico de Aragón' que el grup d'universitaris tornaven d'un viatge a Lapònia per veure aurores boreals. «Volien gaudir d'elles i espero que ho hagin fet i aquest sigui un record feliç que esborri la tristesa que ara senten tots els seus companys», declarava. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari