Imatge de John Eyers amb ulleres de sol i somrient

John, el boig de l'esport que es va negar a vacunar-se i ha mort per Covid amb 42 anys

John Eyers, de 42 anys, va patir una infecció i una fallada orgànica un mes després de donar positiu per coronavirus

John Eyers era un esportista nat, sempre passant el seu temps escalant muntanyes i fent culturisme. Aquest home de 42 anys portava una vida sana, però va rebutjar vacunar-se contra la Covid-19 i li va acabar costant la vida. El cas és que va morir només un mes després de donar positiu en coronavirus i després haver-se negat a posar-se la dosi de la vacuna.

La germana bessona de la víctima, Jenny McCann, està enfonsada després de la terrible mort d'Eyers en un hospital del Regne Unit. Així, la familiar de l'esportista el va qualificar de «super fitness».

Segons el relat de Jenny, John pensava que només patiria una «malaltia lleu» si agafava el coronavirus perquè sempre es mostrava en bona forma. Per això, John va decidir no posar-se la vacuna i aquesta decisió va acabar sent letal per a ell.

John Eyers tornava d'escalar muntanyes

«Era la persona més en forma i saludable que conec. Estava escalant muntanyes a Gal·les i acampant quatre setmanes abans de la seva mort», assegura Jenny, que seguia incrèdula després de la mort del seu germà John.

«Es creia immortal i va pensar que si contreia la Covid-19 estaria bé i seria una cosa passatgera», confessava. «Va pensar que tindria una malaltia lleu. No volia posar una vacuna en el seu cos», explica sobre l'home que cuidava molt la seva forma física, publica The Mirror.

Eyers, natural de Southport, Merseyside, va perdre la vida després de patir una infecció i una fallada orgànica un mes després de donar positiu en Covid-19. La seva germana, que resideix al nord-oest de Londres, va rebre la primera dosi de la vacuna el passat 10 de maig. A més, va publicar un tuit amb un 'selfie' després de rebre la seva primera dosi.

«Plena de llàgrimes després de rebre la punxada contra la Covid-19. Realment mostra el pes col·lectiu que tots hem estat carregant. Molt agraïda», va escriure a les seves xarxes.

«Si hagués tingut la vacuna, no estaria així. Posa't la vacuna»

El més trist d'aquesta història va arribar amb aquest missatge del 3 de juliol. «Per a tots els antivacunes, el meu incondicional bessó de 42 anys que pensa així, està ara a l'hospital amb Covid-19 i pneumònia».

Al seu torn, va deixar un altre missatge clarificador per als que no li donen importància al virus: «Va córrer en una ambulància mentre lluitava per respirar. Senzillament, si hagués tingut la vacuna, no estaria així. Posa't la vacuna».

Està clar que les seves idees van ser les contràries a les del seu germà i la jove narra una anècdota que deixa a tots sense paraules. Afirma que el seu germà li va dir al metge que hauria d'haver escoltat la seva germana i vacunat abans d'estar a mercè d'un respirador.

«Al meu germà li van donar tota mena de drogues a l'hospital, però va morir a causa de virus maleït», admet. I desenvolupa: «El company de llit a la sala Covid també va perdre la via per la infecció i la insuficiència orgànica».

La família de John Eyers, devastada després de la mort de l'esportista per coronavirus

«La seva mort és una tragèdia, no hauria d'haver succeït. Deixa a una mare i un pare, una germana (jo) i una filla de 19 anys», sentencia la jove. Ella el va descriure com un «tio divertit» que feia de Pare Noel quan arribava Nadal.

«La meva mare va perdre el seu fill i la meva neboda al seu pare tan estimat i necessitat. Això no hauria d'haver succeït», afirmava sobre John Eyers. Aquest va arribar a treballar en un càrrec d'alta direcció en la indústria de la construcció per a una companyia de fabricació de productes químics.

«La meva mare vol que la gent sàpiga sobre John. Que la seva història salvi la vida d'algú i que el dolor i la pèrdua impulsin a la gent a vacunar-se», conclou. Així mateix, ressalta que l'única manera de lluitar contra la pandèmia és mitjançant la vacunació.