Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Jorge i Andrés dos joves desapareguts

Jorge i Andrés, els germans trobats morts lligats de peus i mans

Van ser trobats al costat del cadàver del seu oncle

Els germans mexicans Andrés Tirado de 27 anys i Jorge Tirado de 35 anys, van ser localitzats assassinats dins del seu habitatge a la colònia Roma, Mèxic, al carrer Medellín. Tots dos presentaven signes de violència i es trobaven lligats de peus i mans amb cinta adhesiva al cap.

Amb ells, es trobava en les mateixes condicions el seu oncle de 73 anys, Luis González. La tieta dels germans, Margarita Maria, també era al lloc i va ser l'única supervivent del succés.

La desaparició es va produir el 16 de desembre. Familiars i companys del gremi d'Andreu van alertar mitjançant les xarxes socials la desaparició dels dos germans.

Ulisses Lara, de la Fiscalia capitalina, va afirmar que les quatre persones van ser vistes per última vegada divendres, però no es va interposar una denúncia fins diumenge.

La causa del crim

La Fiscalia de Mèxic apunta que el mòbil del múltiple assassinat es podria deure a una disputa per la propietat immobiliària. Dins del domicili, també hi vivien tres persones més de manera independent. 

Mentre Margarita lamentava la mort dels seus familiars al pis de dalt, aquestes persones es trobaven veient la tele a la planta de baix. En aquell moment va arribar la policia per fer el registre.

Les tres persones de l'immoble es van prestar com a testimonis. Tot i això, després de cometre contradiccions van ser detingudes com a sospitoses i van acabar confessant, així ho explicava Omar García Harfuch, secretari de Seguretat de la capital.

Ara està en curs la cerca dels assassins. Segons les primeres investigacions, es podria tractar de sicaris contractats a través de l'aplicació Facebook.

Andrés Tirado havia cursat els seus estudis al Centre Universitari de Teatre de la UNAM i es dedicava al món de l'espectacle. Era actor d'aquesta disciplina i havia fet nombroses obres.

Jorge, en canvi, es dedicava a la fotografia i la música, a més d'haver interpretat alguns papers com a actor de cinema. Tot s'ha vist truncat per culpa d'una disputa immobiliària.

L'assassinat dels dos germans i el seu oncle s'afegeix a la llista de delictes que es produeixen a Ciutat de Mèxic. Tot i que el Govern va anunciar una disminució de casos aquest últim any, aquests es continuen repetint.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp