José, el pollastraire brutalment agredit al centre de Barcelona per una cartera

El propietari del negoci, situat al Raval, declara que «sempre ha estat una zona difícil, però ara s'ha tornat impossible»

Un altre robatori amb agressió ha tingut lloc als carrers de Barcelona, aquesta vegada al Raval. Així ho ha explicat a 'Crónica Global' el José, propietari de la polleria Bellosta, que va patir una agressió mentre obria de matinada el seu negoci.

José va patir l'agressió just quan obria la botiga, a les 5:50 de la matinada

La polleria Bellosta, situada a la cantonada dels carrers de la Cera i del Salvador, obria a les sis de matí. «Vaig anar a obrir la botiga com cada dia, a les 5:50 de la matinada», explica José, «quan apujava la persiana, vaig notar com algú se m'apropava per darrere», afegeix. L'agressor va empènyer el José i el va fer caure, tot per prendre-li la cartera i fugir corrents.

«Del cop que vaig rebre, em vaig trencar el peu i he patit ferides a la mà i a l'esquena», declara el propietari del negoci, que va haver de ser ajudat per un dels primers clients. El José assegura que el client «li va veure la cara, diu que és un noi jove», però que, tot i això, «no el podria identificar».

 

Ara, la polleria Bellosta obre més tard i tanca més aviat «per seguretat»

Arran de l'agressió, José va acudir al Parc de Salut Mar de Barcelona per la fractura del peu i les diferents contusions que havia patit. Ara, la polleria Bellosta continua oberta, però obre a les 7:30 i tanca a les 20:00, en lloc de les 20:30, «per seguretat». El José porta una fèrula que li immobilitza el peu i rep l'ajuda del seu germà per mantenir obert el negoci.

S'ha retardat l'hora d'obertura perquè el José considera que les 6:00 «és un moment complicat, ja que no hi ha quasi gent al carrer». A més, denuncia que el Raval «sempre ha estat una zona difícil, però és que ara s'ha tornat impossible» i assegura que «entre els robatoris i l'heroïna, això és el Salvatge Oest». Explica que va denunciar els fets als Mossos d'Esquadra, però que no han tornat a contactar amb ell ni l'han visitat.

Més propietaris se sumen a les crítiques per la seguretat del Raval

Propietaris d'altres negocis del Raval també es queixen de la situació, com la Diana, encarregada del bar 'Cuatro Vientos' al carrer de la Cera. «Fa 15 dies van rebentar la persiana i van intentar colar-se al bar. Van destrossar les finestres, però no van poder entrar-hi perquè va saltar l'alarma», explica.

Des del restaurant 'Can Lluís', que fa més de 90 anys que és al barri, també asseguren que «és cert que [el Raval] sempre va ser una zona de Barcelona 'especial', però és que últimament encara ho és més: s'ha degradat». També expliquen que «abans es respectava la gent que treballava aquí, si hi havia furts, les víctimes eren turistes. Ara ja ho som tots», tal com mostren els casos de la Diana i del José.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari