Imatge del vehicle bolcat al camí del Racó del Mingatxo, a Alpicat.

Un jove begut i sense carnet atropella tres joves en una festa nocturna, en fuig i bolca

L'incident es va produir als afores d'Alpicat, al Segrià, i va obligar a traslladar una jove a l'hospital Arnau de Vilanova | El responsable ha estat denunciat penalment i haurà de declarar davant el jutge

La passada matinada de dissabte a diumenge, en què molts joves se solen aplegar en racons de moltes localitats, va acabar amb tres persones ferides i una altra denunciada per diversos delictes relacionats amb la seguretat viària. A Alpicat, al Segrià, el denunciat, un jove de vint anys i veí de Lleida, va atropellar els tres joves i va marxar immediatament del lloc de l'accident, un camí d'una zona perifèrica del poble, coneguda com el Racó del Mingatxo.

Una de les joves ferides ha estat traslladada a l'hospital Arnau de Vilanova

Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís per l'atropellament pels volts de les tres de la matinada. Una de les joves atropellades patia diverses contusions, per la qual cosa va ser traslladada a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida. Mentrestant, les altres dues van ser traslladades i ateses per altres persones fins a l'arribada dels serveis d'emergències. 

Dotacions de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) de Lleida van haver d'intervenir i acompanyar els serveis sanitaris i els agents de Trànsit dels Mossos per tal que treballessin amb seguretat i atenguessin correctament a les víctimes.

El responsable de l'atropellament circulava begut, sense carnet i va fugir

El jove, que tenia antecedents anteriors, circulava sota els efectes de l'alcohol i sense permís de conducció, i poc després d'escapar-se, va bolcar el cotxe. Arran d'això, el conductor va retirar les plaques de les matrícules i la documentació del vehicle per evitar ser identificat, i va fugir del lloc. Tanmateix, a informació donada pel número del bastidor va permetre als Mossos contactar amb el propietari del vehicle, un veí de la mateixa població i familiar del propietari.

Gràcies a això, i després de diverses gestions dels Mossos, segons informa el mateix cos de policia, es va poder localitzar el conductor del vehicle i responsable dels fets. Un cop identificat, els agents van realitzar-li la prova d'alcoholèmia, que va resultar positiva amb un valor de 0,81 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire expirat. També es va constatar que el jove no disposava de carnet de conduir.Davant els fets, els agents van denunciar penalment al conductor com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat del trànsit per causar un accident conduint sota els efectes de l'alcohol, per marxar del lloc i per circular sense permís. El jove ha estat citat per presentar-se davant l'autoritat judicial.