Un jove es presenta a un hospital de Tarragona amb una ferida de bala

Víctima i agressor es van citar en un descampat de la Canonja, on es van produir els trets
Un jove es presenta a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona amb una ferida de bala a la cama | Google Maps

 

El vespre del passat dijous, 18 de juliol, un jove de 26 anys es va presentar a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona amb una ferida de bala a la cama. El noi hauria arribat pel seu propi peu al centre hospitalari, caminant sis quilòmetres, on hauria demanat ajuda en entrar a urgències. Tal com marca el protocol en ferides d'arma de foc o arma blanca, des de l'hospital es va alertar als Mossos d'Esquadra, els quals es van personar a l'hospital per prendre declaració a la víctima del tret.

 

El jove ferit va explicar que s'havia citat amb l'agressor, el qual coneixia, en un descampat de la Canonja, a tocar d'una gasolinera, on despr√©s de creuar escasses paraules, l'hauria disparat dos cops, un dels trets l'hauria tocat a la cama, mentre que l'altre va impactar a terra. Immediatament despr√©s, l'agressor va fugir del lloc dels fets amb un cotxe d'alta gamma.

 

La trobada, una possible revenja

Segons ha pogut confirmar el cos policial a 'TarragonaDigital', el jove presentava una ferida de bala d'un rev√≤lver de calibre 38, i si b√© la investigaci√≥ continua en marxa per esclarir els fets, han comprovat la veracitat de la trobada de v√≠ctima i agressor al descampat descrit, confirmant que es coneixien i amb prou feines van creuar unes paraules abans que hi hagu√©s els trets i l'agressor s'escap√©s. D'altra banda, no s'ha pogut trobar la bala que havia impactat a terra. 

 

A hores d'ara els Mossos d'Esquadra segueixen treballant en la investigaci√≥, partint de la hip√≤tesi que es tractaria d'un av√≠s de l'agressor a la v√≠ctima, essent aquest una trobada per una revenja entre tots dos.