URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Busquen proves de la violació del nen amb Asperger als mòbils dels agressors

Tres dels imputats van autoritzar que els hi regiressin els terminals | El quart va negar-s'hi i s'espera ordre judicial per accedir-hi
La policia espera l'autorització judicial per accedir al mòbil del quart imputat, que va negar-s'hi   | Cedida

 

Continua la investigació per la presumpta violació de quatre joves de l'institut Verge del Roser de Vallirana (Baix Llobregat) a un seu company de 13 anys amb síndrome d'Asperger. La policia busca ara vídeos de la violació als mòbils dels suposats agressors, imputats per la brutal agressió sexual que hauria tingut lloc el passat novembre de 2018, segons avança 'El Caso'. 

 

Després de la denúncia dels pares del menor agredit i de les declaracions dels presumptes autors dels fets, la policia els va demanar que entreguessin els seus mòbils. Així ho van fer, però només tres d'ells van acceptar voluntàriament que els agents regiressin documents, trucades, vídeos, missatges i qualsevol informació rellevant pel cas als terminals.

 

Un dels presumptes agressors va negar-s'hi, per la qual cosa la policia espera l'autorització judicial corresponent perquè els forenses informàtics puguin accedir a la informació, crucial per a la investigació dels fets. El mòbil, de moment, segueix custodiat pels Mossos. 

 

Res relacionat amb la violació als tres mòbils investigats

Als tres mòbils als quals ja ha pogut accedir la policia no s'ha trobat res relacionat amb la presumpta agressió sexual al menor de Vallirana. Però la negativa del quart a què s'inspeccioni el seu smartphone genera sospites que el jove hi amagui alguna informació o arxiu que pugui inculpar-los

 

També et pot interessar...