73 joves denunciats per no portar la mascareta en un control policial per evitar el 'botellón' a Sitges

El dispositiu també ha interposat 10 denúncies per consum d'alcohol al carrer i 2 més per tinença de drogues

Imatge de la Policia de Sitges multant uns joves per no dur mascareta durant l'11 de setembre de 2020
Imatge de la Policia de Sitges multant els joves per no dur mascareta durant la matinada.   | CatalunyaDiari

La Policia Local de Sitges (Garraf) ha interposat aquesta passada nit de divendres un total de 73 denúncies a joves d'entre 18 i 20 anys per no portar la mascareta obligatòria a la via pública, en el marc de les tasques de control per evitar el 'botellón'.

En paral·lel, el dispositiu també ha aixecat 10 denúncies per consum d'alcohol al carrer i 2 més per tinença de drogues, a banda d'alçar actes per troballa d'alcohol i drogues abandonats al carrer davant la presència dels agents. Els controls s'han efectuat al passeig Marítim, Fragata, la Llevantina i algunes zones de la platja. Hi ha intervingut una desena d'agents de la Policia Local de Sitges, amb l'ajuda d'un gos detector drogues.

Els hotels de Sitges salven l'estiu amb el 55% d'ocupació

Els hotels de Sitges donen el gruix de l'estiu per salvat. Després d'obrir la temporada lentament i amb pensaments negatius per la falta de turisme internacional per la covid-19, finalment els visitants de proximitat han empès part de les reserves i hi ha hagut una ocupació mitjana del 55% entre juliol i agost. 

El president del Gremi d'Hostaleria de Sitges, Oskar Stöber defineix aquest estiu com una temporada «molt difícil», si bé admet que els resultats finals dels mesos més forts han estat més gratificants del que esperaven. Segons dades recopilades pel Gremi d'Hostaleria, el mes de juliol l'ocupació d'hotels, apartaments i càmpings va ser del 45%, mentre que a l'agost ha pujat fins el 65%.

Tot i que les dades són millors del que preveien, el Gremi lamenta que són «molt baixes» en comparació als darrers estius, quan s'havia fregat el 100%. Un descens d'ocupació al qual s'hi afegeix una baixada dels preus: si els últims anys una nit a Sitges al juliol o a l'agost costava, de mitjana, 150 euros, ara n'ha valgut poc més de 110. «Són nivells del mes de novembre», assegura Stöber.


Comentaris

envia el comentari