Un carro de la compra en un passadís d'un supermercat

Un enginyós robatori a un supermercat desemboca en possibles penes de presó de tres anys

Els acusats van ser enxampats després del robatori amb una bossa folrada d'alumini en un control policial de carretera a Manresa | Compten amb sentències fermes prèvies i s'enfronten a penes de fins a tres anys de presó

Un control policial de carretera que va descobrir el robatori a un supermercat ha derivat, dos anys després, en tres penes de presó de més de dos anys. El jutjat penal 2 de Manresa jutja a tres acusats, que ja comptaven amb antecedents penals, per un furt al supermercat Mercadona de Manresa.

L’acusació situa els fets al 14 d’agost del 2018, quan els tres acusats presumptament van furtar diversos productes alimentaris del supermercat de la cadena valenciana que hi ha situat a la carretera de Vic a Manresa

Els lladres van sostreure els productes amb una bossa folrada d’alumini

Els productes estarien valorats en 451 euros, tal com informa ‘Regió 7’. Van ser sostrets amb una bossa folrada amb alumini que va permetre als presumptes delinqüents sortir del supermercat sense ser detectats.

Així, els tres acusats no van ser descoberts en sortir del supermercat. Va ser, casualment, en un control policial a la C-58, en què van ser interceptats i se’ls van prendre tots els productes sostrets i la bossa folrada amb alumini que van utilitzar.

El judici se celebrarà aquest dijous al matí als jutjats de Manresa. La fiscalia acusa els processats d’un delicte de furt i d’un altre de pertinença a organització criminal. Els processats s’enfronten, així, a penes que ronden entre els dos anys i un mes i els tres anys.

Els tres acusats ja comptaven amb sentències fermes per altres delictes

En concret, el primer dels acusats ja ha estat condemnat amb sentència ferma per un delicte contra la salut pública i un altre de pertinença a organització criminal. Ara s’enfronta a divuit mesos de presó i un altre any per formar part de la banda criminal.

Per la segona de les acusades, que també té condemnes fermes per delicte contra la salut pública, pertinença a organització criminal i furt, se li demana una pena de tres anys. Els delictes imputats són furt i pertinença a grup criminal.

La tercera acusada també compta amb antecedents penals, però en el seu cas, no computables. S’enfronta, així, a divuit mesos de presó per robatori i a nou més per formar part de la banda.