Imatge d'arxiu d'un accident de trànsit

Mor un jove de 25 anys en un nou accident de trànsit a Catalunya

El noi, que conduïa un tractor, va perdre el control del vehicle i va acabar sortint de la via

Nova matinal negre a les carreteres catalanes. El conductor d’un tractor ha mort aquesta passada nit a la carretera de Santa Engràcia de Tremp, a la comarca del Pallars Jussà. Segons Trànsit, els fets van tenir lloc a les 00.22 hores de la matinada d’aquest dijous, 17 de juny, al quilòmetre 8,6.

El conductor, d’origen senegalès, tenia només 25 anys. Per causes que encara s’investiguen, el jove va perdre el control i va sortir de la via amb el seu vehicle. A conseqüència del xoc, el noi va acabar perdent la vida.

Fins el punt del succés s’hi van desplaçar tres patrulles dels Mossos d’Esquadra. També s’hi va arribar una ambulància del Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), però els sanitaris no van poder fer res per a salvar la vida del jove.

Amb aquesta víctima, són 56 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.

Juny negre a Catalunya

Aquest mes de juny a Catalunya està sent més que complicat. I no només per les pèrdues a la carretera. El passat dilluns, 14 de juny, fins a dues persones van morir ofegades a la platja de Barcelona. Una de les víctimes, de 60 anys, es va ofegar al Somorrostro; i l’altra, de 30, va perdre la vida a Badalona.

També el conductor d’una motocicleta va perdre la vida diumenge, 13 de juny, a la C-245. Els fets van passar a Sant Boi de Llobregat. Amb aquest, van ser fins a quatre els morts a la carretera durant el cap de setmana a Catalunya.

Finalment, el 8 de juny, un noi de només 28 anys també va perdre la vida a Catalunya. En aquest cas va ser en un xoc frontal entre una moto i un cotxe al quilòmetre 1 de la carretera BV-2421, en terme municipal de la Palma de Cervelló. El jove conduïa una motocicleta i el SEM no va poder fer res per a salvar-li la vida.