Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Fotomuntatge de la Serra de Montserrat amb una imatge del jove que han trobat mort, en Julián Esteban Beltrán

Troben mort en Julián, el jove de 22 anys desaparegut el 2021 en una rave a Montserrat

Julián Beltran va desaparèixer el gener de 2021 durant la nit de Reis

Julián Esteban Beltrán, de 22 anys, vivia a Barcelona i va ser vist per última vegada el 6 de gener de 2021 a la zona de Montserrat. El novembre passat, els Mossos d'Esquadra van trobar el seu cos, però no van poder identificar que es tractava d'en Julián fins fa pocs dies. Així ho han anunciat els informatius de Telecinco

De fet, l'associació SOS Desapareguts, ja ha desactivat l'alerta de cerca. «Localitzat sense vida», han publicat a les seves xarxes socials. Ara, tot i la mala notícia, la família pot plorar la mort del jove colombià, ja que, després de dos anys sense tenir-ne cap notícia, els Mossos d'Esquadra han pogut confirmar-ne la mort. 

La mare va viatjar a Catalunya

Davant la desaparició del Julián Esteban Beltrán, el qual era natural de Colòmbia, la seva mare, Lilian Rivera, va decidir viatjar cap a Catalunya per ajudar a localitzar el seu fill. El jove havia arribat l'any 2018 al nostre país per poder-se guanyar la vida com a barber, el seu ofici. 

La nit de la desaparició d'en Julián, segons el relat d'alguns testimonis, el jove va assistir a una festa il·legal en un xalet de Collbató. Un cop va marxar de l'habitatge, es va perdre el seu rastre. La seva mare, davant la desesperació per trobar el seu fill, va fer desenes de vegades el camí que va fins al parc de Montserrat des del xalet on va tenir lloc la festa. 

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!

Un cas misteriós

En el moment de la seva desaparició, el noi feia tres anys que vivia a Catalunya. Durant la seva cerca,  tot l'entorn del jove va assegurar al cos de la policia catalana que el noi tenia un futur molt prometedor. A més, també van afirmar que a en Julián no li agradava sortir de festa i no bevia alcohol ni consumia drogues. 

El que sí que van confessar, és que el jove de 22 anys va patir una ruptura sentimental. Fet que el va trasbalsar i va començar a viure una etapa de la seva vida més desordenada. Tal com afirma el mitjà Nació Digital, els seus amics es van mostrar sorpresos quan van veure que no va publicar res a les xarxes el dia de la seva desaparició

Imatge de la part de darrera d'un mosso d'esquadra
Els Mossos d'Esquadra han pogut identificar el cos del jove colombià. | Twitter/@mossos

Va anar a una festa il·legal

En plena pandèmia del coronavirus, quan encara estaven vigents les restriccions imposades pel govern, en Julián va anar a una festa il·legal en un xalet de Collbató, al Baix Llobregat. Era la nit de Reis de l'any 2021. El més sorprenent de tot plegat, ha estat el que van assegurar alguns dels testimonis presents en aquella festa. 

I és que, segons el seu relat, diverses persones van confessar que en Julián va marxar del domicili dient que la muntanya «el cridava» i «li deia» que anés cap a ell. Va ser en aquest moment quan el noi va decidir marxar i a partir de llavors es va perdre el seu rastre.