Jutjat per abusar sexualment d’una nena de deu anys al Bages

L’home ha estat acusat per fer tocaments a la neta de la seva cunyada l’any 2014 i s’enfronta a 5 anys de presó

Cinc anys de presó per abusar sexualment d’una menor. Aquesta és la condemna que ha demanat la Fiscalia contra un home per haver fet tocaments a la neta de la seva cunyada. L’acusat ha estat jutjat aquest dimecres, 28 de novembre, a l’Audiència de Barcelona i s’enfronta a cinc anys de presó i una mula de 200 euros. 

A més a més, el fiscal també ha demanat que l’home, de la comarca del Bages, hagi de pagar una indemnització de 6.000 euros a la mare  de la nena pels danys morals que ha ocasionat a la menor durant tot aquest temps.

L’home va treure la roba a la nena

Segons ha explicat l’acusació pública, els fets es van dur a terme el 12 de setembre del passat any 2014 a casa de l’àvia de la nena quan aquesta tenia deu anys. L’home va tenir la necessitat de viure temporalment a casa de la seva cunyada, domicili que la neta de la dona freqüentava sovint, i va aprofitar una ocasió per sobrepassar-se amb la menor.

  

Un dia al voltant de les 22.00 hores de la nit, quan l’àvia de la nena ja era al llit per dormir, l’acusat es va apropar a la seva víctima, que estava dormint al sofà, i li va abaixar la roba. A continuació va  començar a  fregar-li la vagina amb la mà, moment en el qual la menor es va despertar.

La neta de la cunyada de l’home va fugir corrents cap a l’habitació de la seva àvia, però l’acusat la va amenaçar, segons la Fiscalia, amb fer-los mal  a totes dues, a la nena i a l’àvia, si se li acudia dir res  del que havia passat a algú.

L'Audiència de Girona ha jutjat un altre home per abusar de la seva germana petita
L'Audiència de Girona ha jutjat un altre home per abusar de la seva germana petita | Europa Press

Un home abusa de la seva germana petita a la Selva

Fets com aquests no són aïllats. Massa sovint hi ha judicis contra adults que abusen sexualment de menors, com és el cas d’un home que ha estat jutjat a l’Audiència de Girona per abusar sexualment de la seva germana menor d’edat a la Selva. Els fets van tenir lloc durant, almenys, tres anys a partir del 2004, quan la nena en tenia set, a la casa familiar de Blanes i a la dels avis de Maçanet de la Selva.