Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge dels Mossos d'Esquadra en un control policial nocturn a Catalunya

Kamikaze a Catalunya: 16 km contra direcció i acaba envestint un cotxe dels Mossos

El conductor temerari va acabar detingut

Pràcticament no hi ha setmana que no es produeixi un accident mortal de trànsit a les carreteres catalanes. Aquesta mateixa setmana, fa només dos dies, n'hem viscut un cas, a la comarca del Gironès. Amb aquesta, ja són 63 les persones que han perdut la vida a la xarxa viària interurbana de Catalunya des de l'inici del 2021.

Aquestes dades, però, no serveixen per dissuadir aquella gent que agafa el seu vehicle i es posa a conduir amb una actitud completament temerària. Tampoc són poques les notícies que arriben setmanalment sobre comportaments imprudents a les carreteres. Aquest cap de setmana n'hem tingut un altre clar exemple amb el cas que han explicat els Mossos d'Esquadra al seu compte oficial de Twitter.

I és que la policia catalana ha informat aquest diumenge, dia 4 de juliol, que han detingut un home que va conduir en direcció contrària durant 16 quilòmetres. L'aventura kamikaze d'aquest conductor temerari va acabar quan va envestir un vehicle policial dels Mossos d'Esquadra.

Circula 16 quilòmetres en direcció contrària i acaba envestint un control policial

Així doncs, tal com han informat els Mossos d'Esquadra a les xarxes socials, la policia ha detingut un conductor que va conduir 16 quilòmetres contra direcció. El kamikaze va fer tot aquest recorregut per la carretera C-25. 

Finalment, els agents el van poder aturar gràcies a un dispositiu muntat a la mateixa carretera, a l'altura de Gurb, a la comarca d'Osona. Tal com explica la policia catalana, el conductor temerari va envestir un vehicle policial que formava part del dispositiu en qüestió. 

D'aquesta manera, aquesta història de pel·lícula, però que malauradament és real, va acabar amb la detenció d'aquest conductor. Els Mossos d'Esquadra l'acusen d'un delicte contra la seguretat del trànsit.

63 morts a les carreteres catalanes aquest 2021

Aquestes actituds representen un xoc si tenim en compte que, des que va començar l'any, 63 persones han perdut la vida a la xarxa viària interurbana de Catalunya. L'última mort es va produir aquesta mateixa setmana, concretament fa tres dies, el dijous dia 1 de juliol. 

El conductor d'un cotxe va perdre la vida en un xoc frontal a l'N-141e, coneguda com la carretera de la vergonya. El sinistre va tingut lloc en l'esmentada carretera, al seu pas pel terme municipal de Bescanó, a la comarca del Gironès.