Imatge de Kasia, exprincesa de Qatar.

Kasia, l'exprincesa de Qatar, va enviar un missatge als seus fills abans de morir

Kasia Gallanio no ha pogut superar els greus problemes que patia

La mort de Kasia Gallanio ha deixat en xoc tots els que la coneixien. Són molts els que encara no s'expliquen els motius exactes pels quals l'exprincesa de Qatar podria tenir per posar fi a la seva vida. Tot i que oficialment no s'ha confirmat que aquesta fos la causa de la mort, tot apunta en aquesta adreça.

Kasia Gallanio era trobada morta el diumenge a casa seva de Marbella. Allà vivia des que es va divorciar del seu marit i era habitual veure-la a les festes i esdeveniments més exclusius.

Tenia 45 anys, no s'han detectat signes de violència al cos i fonts coneixedores del cas apunten a una sobredosi de medicaments.

Pel que sembla, les últimes notícies que van arribar a Kasia de la justícia francesa podrien ser el detonant que la va impulsar a un final tan trist. Moltes personalitats que freqüentaven Marbella com Carmen Lomana o Juan Peña han mostrat els seus condols per la seva mort. Tots en destaquen la seva bellesa, la seva simpatia i les seves ganes de viure.

Primer pla de Kasia Gallanio, l'exprincesa de Qatar
Kasia Gallanio ha deixat a tothom consternat. | Instagram
 

Kasia deixa tres nenes en aquest món. Les dues més grans, Malak i Yasmeen tenen 17 anys i estan destrossades per la pèrdua. La petita, Reem, té 15 anys i actualment vivia a París amb el pare.

Les dues adolescents tenien un estret vincle amb la seva mare, tot i ser ja independents i no viure a la mateixa casa. Respecte a Reem, viu al palau que el seu pare, el príncep Abdelaziz bin Khalifa Al-Thani, oncle de l'actual emir de Qatar, té a París. Kasia ha estat lluitant incansablement per la custòdia de les seves tres filles.

L'exprincesa hauria rebut recentment notícies dels tribunals francesos. Segons sembla, s'hauria arxivat la demanda que va interposar contra el seu exmarit, acusant-lo d'abusos una de les seves filles, un fet que hauria enfonsat les esperances de Kasia. La nord-americana tenia un únic objectiu darrerament: protegir les seves petites i blindar el seu futur.

Ara crida poderosament l'atenció el missatge que els va deixar fa dos mesos. Es tractava ja d'un comiat?

El missatge de Kasia Gallanio

Al costat d'una foto de Kasia amb les seves dues filles grans -a la petita no la podia veure- els dedicava unes paraules molt boniques. «Els meus amors. Mai oblideu que us estimo molt. La vida és plena de moments difícils i també de bons moments. Si en certs moments us sentiu aclaparades... no oblideu qui sou... redreceu la vostra corona i sigueu valentes».

Kasia les animava a lluitar pels seus ideals amb paraules que ara ressonen d'una forma especial: «apreneu tot el que pugueu i sigueu les dones increïbles, inspiradores, poderoses i compassives que sé que podeu ser».

ç

Tot i que a la foto únicament apareixen les dues filles grans, el missatge va dirigit també a Reem. En nombroses ocasions, Kasia havia declarat que la trobava molt a faltar i lamentava que no pogués veure-la. La noia estarà passant també el dol per la mort de la seva mare, però a París, aïllada a l'espècie de presó d'or, on resideix amb el seu pare.

Els seus amics recorden Kasia amb amor

Kasia ha deixat un grat record a tots els que la van conèixer. El cantant Juan Peña ha explicat que es van conèixer en una festa a Madrid i la va convidar a un dels seus concerts a Marbella. Assegura que «sempre va ser encantadora perquè se la veia amb moltes ganes de viure».

Imatge de Kasia i Carmen Lomana.
Carmen Lomana i Kasia Gallanio. | Instagram
 

Com tothom, en destaca la seva extraordinària bellesa. «Era extremadament educada i sobretot ens va impactar la seva bellesa, era la típica persona que hi entra i has de girar la cara».

També l'ha definit com a «propera, afectuosa i amant dels animals». Carmen Lomana també ha tingut paraules de record per a ella.