Primer pla de Kasia Gallanio, l'exprincesa de Qatar

La possible causa de la mort de Kasia, l'exprincesa de Qatar morta a Espanya

Kasia Galliano, de 45 anys, va ser trobada sense vida diumenge passat a la seva residència de Marbella

Kasia Galliano és el nom de la protagonista del darrer succés que ha commocionat tothom. Ella, de 45 anys, és l'exdona d'Abdelaziz bin Khalifa Al-Thani, oncle de l'emir Qatar, i diumenge passat va ser trobada morta. Va ser trobada al seu domicili de Marbella i es desconeix la causa que va provocar aquest tràgic final.

Això sí, les últimes hores, sembla que hi ha un motiu que estaria guanyant pes als mitjans de comunicació, en espera de l'autòpsia oficial.

Kasia Galliano i la possible raó de la seva mort

L'exprincesa de Qatar va ser trobada sense vida per la policia, després de l'alerta d'una de les seves filles. En concret, va ser la menor la que, des de París, va avisar que feia uns quants dies que no es comunicava amb la seva mare i això li resultava sospitós. Per aquest motiu, diversos agents es van traslladar al domicili.

Sirena d'un cotxe policial
Els agents van trobar Kasia sense vida al seu domicili de la província de Màlaga. | Canva
 

Van poder accedir a la casa, situada en un residencial de Puerto Banús anomenat Playas del Duque, i se la van trobar morta. Estava estirada al llit i, pel que sembla, no presentava cap mena de signes de violència.

Caldrà esperar l'autòpsia per conèixer realment què li va causar la mort. Tot i això, segons publica el mitjà Le Parisien, en aquests moments se sospita que va poder morir per una sobredosi de medicaments.

Kasia Gallanio, exprincesa de Qatar
Kasia havia patit diversos problemes de salut mental que l'havien portat a estar ingressada. | Instagram
 

Aquesta teoria se sustenta, entre altres coses, en els problemes de salut mental que Galliano havia patit en els darrers anys. Així, segons es publica, el mes de novembre passat havia estat ingressada per una crisi nerviosa. I a això s'uneix el fet que també s'havia hagut de sotmetre a alguna cura de desintoxicació.

▶️ Rafa Nadal enciende las alarmas pese a la gran victoria y Xisca Perelló asume la situación

Kasia Galliano, una vida molt complicada

Podem imaginar que la difunta ha tingut una vida plena de luxes i comoditats. Però també ha hagut de fer front a situacions realment complicades. I entre elles hi ha el divorci de l'oncle de l'emir de Qatar.

Quan van decidir trencar el matrimoni, van començar una batalla legal per la custòdia de les filles que tenen. Una batalla que es va agreujar fa molt poc. El que va passar va ser que una de les joves va denunciar el seu pare per agressions sexuals.

Va relatar que aquell havia emprès aquestes agressions quan ella tenia entre 9 i 15 anys, quan la seva mare ja no residia al domicili familiar. Una acusació que ràpidament va portar conseqüències. Així, l'entorn d'Abdelaziz bin Khalifa Al-Thani ha negat totalment haver actuat així.

Com és lògic, la Fiscalia de París ha iniciat una investigació per aclarir aquests presumptes abusos. I la situació, sembla, que va generar un enorme dolor a l'ara difunta.

Kasia Gallanio, exprincesa de Qatar
Els últims anys de la vida de Kasia han estat marcats per la batalla legal amb el seu ex i una acusació molt greu. | Instagram
 

Tal és l'angoixa i el patiment que va experimentar en conèixer l'acusació de la seva filla que s'hauria ensorrat totalment. I també hi hauria contribuït que s'havien desestimat les seves demandes per la custòdia. S'havia fet per sotmetre-la a una avaluació psicològica després de descobrir-se les seves crisis i els seus internaments.

Per tot això, hi ha algú que té molt clar què ha provocat la seva mort. Es tracta de la seva advocada, Sabrina Boesch, que ha viatjat a Marbella amb dues filles de Galliano. La lletrada ha manifestat: «La meva clienta es va veure devastada per la situació».

«Crec que, sobretot, ha mort de pena».