La Legió investigarà els militars armats que van irrompre a Vilafranca del Penedès

L'Exèrcit ha confirmat a la 'Cadena COPE' que es tracta d'una companyia de la Legió que tornava de França

Els militars, amb les armes al terra
Els militars, amb les armes al terra a Vilafranca del Penedès | Twitter

La imatge d’un grup de militars armats passejant per Vilafranca del Penedès continua portant cua. L’endemà de ser fotografiats en un supermercat i un bar de la capital del Penedès, Segons ha avançat la 'Cadena COPE', la Legió ha assegurat que els obrirà una investigació per mirar d’esbrinar quin va ser el motiu del seu evident acte de presència per la població.

Segons avança la ‘Cadena COPE’, fonts de l’Exèrcit espanyol han confirmat que «tot sembla indicar que es tracta d’una companyia de legionaris» que estava operant a França. Tot i això, haurien optat per dur a terme una «parada tècnica» a Vilafranca, tot aprofitant que se’n tornaven cap a casa.

Un grup militar que tornava de França

Les mateixes fonts, en aquesta línia, asseguren que «s'obrirà una investigació i si s'han saltat les normes es prendran les mesures disciplinàries corresponents». Tot plegat va generar ahir un enorme ressò a les xarxes i, fins i tot, alguns usuaris de Twitter van arribar a assegurar que es tractava d'unes imatges relacionades amb un comiat de solter. Finalment, però, sembla ser que sí que es tractava de militars armats i sobre els quals s'obrirà una investigació per la imatge protagonitzada a Vilafranca. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari