Imatge d'un mosso d'esquadra vestit amb l'armilla anti-bales d'esquena.

Alerta dels Mossos: Busquen un violent lladre que droga les seves víctimes a Catalunya

El 'modus operandi' del delinqüent és drogar a les seves víctimes les quals sempre són de nacionalitat xinesa i propietàries d'un bar

Temor a Barcelona. L'anomenat lladre del Noctamid, Mohamed Hrimiche de nacionalitat marroquina i 50 anys, torna a actuar per la zona metropolitana de Barcelona. 


Segons informa 'ElCaso', a finals de gener l'home va tornar a actuar en un bar de la carretera de l'Estació de Ripollet, al Vallès. 


El lladre, que acumula un gran nombre d'antecedents per aquests fets, va introduir una substància química a la beguda de la víctima. Fet que li va provocar una submissió facilitant-li, així, que s'emportés els diners de la caixa enregistradora del local. 


Quan el responsable del bar va ser traslladat a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell, en fer-li una anàlisi d'orina, li van trobar que tenia restes de benzodiazepines. Aquest, és un dels components que porta el medicament que fa servir Hrimiche, el Noctamid. 


Agents de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Cerdanyola van confirmar, mitjançant les imatges de reconeixement de testimonis, que l'home que buscaven era el lladre del Noctamid. Mohamed Hrimiche, ja havia obrat abans en diversos bars de la ciutat comtal.


Fonts dels Mossos d'Esquadra asseguren que han posat en marxa un dispositiu de detenció per realitzar-la amb la major efectivitat i rapidesa possible.


Està en cerca i captura


El lladre té fins a cinc requeriments judicials, però es troba en parador desconegut. 


En el mes de març de l'any passat va ser detingut per un agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona a l'Hospitalet de Llobregat. Malauradament, va quedar en llibertat al cap d'escassos dies.


Després de ser citat per diversos jutjats i de no presentar-s'hi, el lladre del Noctamid està en cerca i captura. A més, es creu que utilitza diverses identificacions falses, fet que dificulta la seva detenció.