Un agent dels Mossos d'Esquadra obrint una porta d'un cotxe

El lladre més maldestre del món: detingut després de perdre el mòbil en un robatori

Agents de paisà dels Mossos van quedar amb ell per retornar-li l'aparell i el van acabar arrestant a Lleida

El lladre més maldestre del món és un jove de 18 anys que viu a Lleida i que va ser detingut aquest dijous pels Mossos d'Esquadra. Segons ha informat la policia catalana, van detenir l'home com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i intimidació a la capital del Segrià. Els fets van tenir lloc a primera hora del matí al carrer Bisbe Irurita de Lleida.

Segons el relat dels Mossos d'Esquadra, el jove va entrar en un edifici del citat carrer de la capital del Segrià i va amenaçar amb unes tisores la responsable de neteja que en aquell moment estava treballant. El lladre li va robar la cartera i, en la fugida, va ensopegar amb uns cubells i li va caure el seu telèfon mòbil.

Els agents dels Mossos queden amb el lladre simulant que havien trobat el mòbil al carrer

Quan els agents de la policia catalana van arribar al lloc dels fets, van simular haver trobat el telèfon al carrer i van quedar amb l'home per retornar-li. Una patrulla de paisà va anar al punt acordat i va acabar detenint l'home. Segons la policia catalana, durant aquesta setmana, el lladre havia estat detingut dues vegades aquesta setmana per cometre furts.

Els Mossos d'Esquadra han explicat que l'home passarà a disposició del jutjat de guàrdia durant les pròximes hores.

La policia catalana denuncia un professor d'autoescola que anava borratxo durant una pràctica

D'altra banda, també a les comarques de Lleida, els Mossos d'Esquadra han informat que han denunciat un professor d'autoescola per anar begut i dormint durant una pràctica de cotxe amb un alumne mentre circulaven l'autovia A-2 al Segrià.

La policia catalana ha explicat que l'alumne que conduïa el vehicle estava fent la seva segona classe pràctica. Els agents van denunciar administrativament el professor d'autoescola per conduir sota els efectes de l’alcohol i per conducció negligent.