YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Nit de vandalisme a Terrassa: trenquen vidres de 48 cotxes

Els veïns van despertar-se pensant que era una bretolada, però va resultar ser un jove lladre

Persona trencant el vidre d'un cotxe
Els veïns van pensar que aquests múltiples atacs es tractaven d'una bretolada | Shutterstock

Els veïns del barri de Can Boada del Pi de Terrassa van despertar-se aquest dilluns amb una desagradable sorpresa. Multitud de cotxes van aparèixer amb els vidres trencats: segons els veïns, fins a 48 vehicles van ser atacats.

Els veïns van atribuir aquest estrany succés en una bretolada, tot i que confirmen que cap va veure ni escoltar res. Els Mossos d’Esquadra, per la seva banda, han constatat que no es tractava d’una bretolada, sinó d’un robatori. El lladre, un jove de 19 anys d’origen marroquí i resident a Terrassa.

El jove va ser detingut i posat en llibertat hores després, tot i que tenia antecedents previs. Els Mossos van lligar pistes i van acabar de confirmar les seves sospites quan van enxampar el presumpte culpable amb diversos objectes a les mans que provenien de l’interior dels vehicles del barri de Can Boada del Pi.  

També et pot interessar...


Comentaris
Vlad
"El jove va ser detingut i posat en llibertat hores després, tot i que tenia antecedents previs." - És perfecte. Demà podrà robar altres 100 cotxes
juan
lo mínimo que podían hacer es sancionarlo con el pago del daño causado. Si no tiene dinero que cumpla trabajos sociales. 48 coches. 48 hora limpiado parques. Que por cierto dejan jóvenes los fines de semana llenos de latas y diversos envases por los suelos a pesar de tener las papeleras a 5 mtrs. A los jóvenes hay que educarlos , y aquellos que no se dejan educar pues hay que persuadirlos para que se respeten ellos mismos y a su entorno. Multas y trabajos sociales seguro que son "mano de santo"

envia el comentari