Agent de la Policia Municipal de Terrassa

Ferit un menor per un atropellament a Terrassa

El menor va ser traslladat amb pronòstic lleu a l'hospital del municipi

Cap de setmana accidentat  a Terrassa. Un menor  va resultar ferit  lleu després d'impactar amb el retrovisor d'un turisme, i va haver de ser traslladat a l'Hospital de Terrassa. El 112 va alarmar a la Policia Municipal que un menor havia resultat ferit lleu després d'aquest impacte, que va tenir lloc al carrer de Pompeu Fabra, a l'alçada del carrer del Doctor Calsina. Va ser traslladat poc després a l'hospital amb un pronòstic lleu.

Un conductor ebri destrossa un semàfor 

Per altra banda, diumenge al matí una patrulla de la Policia Municipal va descobrir un vehicle que havia impactat contra un semàfor  a la cruïlla de l'avinguda del Vallès amb el carrer de Matagalls. Els fets van tenir lloc a les 6.40h i els agents van procedir a realitzar la pertinent prova d'alcoholèmia. El conductor  va donar 0,62mg/l a la seva primera bufada, i 0.63mg/l a les proves posteriors realitzades a la Prefectura.

Els agents van denunciar-lo per conduir sota els efectes de l'alcohol i, a més, per no tenir l'assegurança obligatòria contractada. Per altra banda, el semàfor  contra el qual va col·lisionar el conductor va quedar senyalitzat fins que va ser reparat hores després.

També et pot interessar...