Surrealista escena a Barcelona: Mantenen relacions sexuals a un portal i els interromp una baralla

En plena escena de passió, un grup de joves va aparèixer intercanviant cops

Una parella interrompuda per una baralla mentre feia sexe a Barcelona
Els joves estaven tan centrats a barallar-se que ni es van adonar del que feia la parella | El Caso

L'incivisme i la violència fa mesos que formen part de la vida als carrers de Barcelona. Els veïns de moltes zones del centre de la ciutat estan farts de denunciar baralles o escenes sexe a la via pública. El que ja és el súmmum és que en unes mateixes imatges es puguin barrejar les dues coses: una parella es trobava mantenint relacions quan  es veuen sorpresos per una baralla, en una gravació publicada per 'El Caso'

Tot va començar a un portal de la plaça de Joaquim Xirau. Un home està penetrant a la dona quan sobtadament un grup de joves apareix per la zona intercanviant-se cops de puny i puntades de peu, des de la part baixa de la Rambla. Concentrats en la seva disputa, ni reparen en l'escena de passió que s'estava produint al seu costat.  

Coitus interruptus

Tenir un grup de persones barallant-se al costat segurament va acabar afectant la libido de l'home que en un punt del vídeo de 'El Caso' decideix aturar el coit, botonar-se els pantalons i marxar. La noia, per la seva banda, es queda al lloc dels fets sense saber realment que està passant. Mentrestant, els joves continuen intercanviant cops com si no hagués passat res. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari