Greu agressió homòfoba d'un guàrdia de seguretat a una parella al Baix Llobregat

La víctima ha interposat una denúncia | El local va intentar comprar el silenci dels joves

Un grup de joves ballant a una discoteca
El jove ha explicat que el guàrdia de seguretat el va colpejar reiteradament mentre els insultava | CatalunyaDiari

Un jove homosexual, veí d'Esparreguera (Baix Llobregat) ha denunciat un vigilant de seguretat de la discoteca LTN Club per haver-lo agredit en fer-se un petó amb la seva parella als lavabos del local. Segons explica 'El Periódico' a partir de les declaracions del denunciant, els fets van tenir lloc la passada nit de dissabte, 8 de febrer, quan el guàrdia va forçar la porta i va dir 'acte sexual' per la radioemissora.

Ipso facto, «va tancar el pestell i em va donar quatre bufetades mentre cridava 'maricons'», relata el noi, de 21 anys. «Cada vegada que em colpejava, queia a terra», assenyala el noi, que, a més, assegura que va intentar «calmar el vigilant i sortir del lavabo». Malgrat això, el guàrdia no es va detenir. El vigilant, fins i tot, va amenaçar-lo de donar-li un cop de cap, segons ha indicat la presumpta víctima. Els responsables, que van assabentar-se dels fets, van intentar subornar la parella: «Ens van oferir un pase VIP al local perquè no denunciéssim», reconeix el jove. Evidentment, van rebutjar l''oferta'.

«Alguna cosa haureu fet»

A l'exterior hi havia una patrulla de la Policia Local d'Esparreguera, que —lamenta la víctima— no van identificar l'agressor, sota la premissa d'«alguna cosa haureu fet», tal com van dir. El jove ha decidit presentar una denúncia als Mossos d'Esquadra, acompanyada d'un informe mèdic de lesions. «Això no pot tornar a ocórrer, fa molts anys que lluito pels drets de les persones LGBTI, em toca plantar cara, anar a totes i fer que paguin molt cara aquesta agressió homòfoba», exclama. «Tothom que va veure l'agressió li va semblar surrealista, no ens podem quedar de braços plegats», apunta.

L'Ajuntament d'Esparreguera ha aprovat avui un decret que obliga a la discoteca a tancar dues hores abans de l'horari permès. El consistori s'empara, a banda de l'agressió homòfoba, en el creixement de furts i robatoris durant l'apertura del local des que es va inaugurar.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari