Llibertat provisional per als pares del bebè de vint mesos intoxicat amb cocaïna

No poden apropar-se al seu fill a menys de mil metres i la causa està oberta pels delictes d'abandonament de família i sostracció de menors

Hospital Parc Taulí de Sabadell.
En llibertat provisional els pares del nadó de vint mesos que va donar positiu en cocaïna a Sabadell | Cedida

El jutjat d'instrucció número 1 de Sabadell en funcions de guàrdia ha decidit aquest divendres deixar en llibertat provisional els pares del nadó intoxicat amb cocaïna que ara mateix està sota la custòdia de la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (DGAIA).

La jutgessa, però, ha establert que no poden apropar-se a menys de 1.000 metres d'on estigui el seu fill i ha suspès el règim de visites. També s'han de personar periòdicament davant del jutjat. La causa està oberta pels delictes d'abandonament de família i sostracció de menors.

El nadó va donar positiu en cocaïna

El bebè de vint mesos es troba ingressat a l’Hospital Taulí de Sabadell, després que els seus pares el dugessin perquè no es trobava bé.  Tanmateix, el petit presentava símptomes d’haver consumit drogues, per la qual cosa l’equip sanitari li va realitzar les proves d’estupefaents i el nadó va donar positiu en cocaïna.

Davant d’aquests resultats, la policia va procedir a detenir els pares del menor, tot i que ara el jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia hagi decretat la llibertat provisional dels progenitors del nadó. Per la seva part, la DGAIA s’està encarregant de la tutela del menor mentre els Mossos d’Esquadra continuen investigant el cas.


Comentaris

envia el comentari