Mor un lladre en caure del sostre d’una nau on volia robar a l'Anoia

Van trobar el cadàver del lladre entre l’estructura d’una màquina elevadora

Mossos
Un lladre ha mort en caure del sostre d'una nau industrial on volia entrar a robar a Igualada | Mossos d'Esquadra

Sorprenent succés a la capital de l’Anoia. Un home ha mort quan intentava accedir a l’interior d’una nau industrial a Igualada per cometre un delicte de robatori. Tanmateix, el sostre de l’edifici va cedir i el lladre va caure des d’una gran altura.

Mor un lladre en caure del sostre d’una nau industrial

Segons han informat els Mossos d’Esquadra i han avançat des del diari ‘Regió 7’, els fets van tenir lloc entre la nit del passat dilluns 29 d’abril i el dimecres 1 de maig. Tal com han indicat, l’home s’hauria enfilat al sostre d’una nau industrial d’Igualada i aquest es va esfondrar mentre ell caminava per sobre amb la intenció de colar-se a les instal·lacions per cometre un robatori.

Tanmateix, quan el sostre de la nau localitzada al barri del Rec, l’home es va precipitar des d’una alçada d’entre cinc i deu metres i va caure damunt d’una màquina elevadora de l’empresa propietària de l’edifici. Concretament, entre les pales del giny i la cabina del vehicle, lloc on el va trobar un propietari del negoci que va anar fins a l’edifici el dia 1 de maig. Segons han informat, el lladre, de qui no ha transcendit la identitat, hauria mort com a conseqüència dels politraumatismes que va sofrir per l’impacte.


Comentaris

envia el comentari