Un acord amb el Fiscal lliura de la presó un home que va abusar sexualment d'una menor d'edat a Barcelona

Va fer tocaments a una menor d'edat en una botiga de l'avinguda Diagonal | Li va oferir un bitllet de cinc euros per anar al lavabo amb ell

L'Abu és un treballador de nacionalitat pakistanesa de la botiga de queviures El Racó 89, a l'avinguda de Diagonal de Barcelona, al barri de Poblenou.  Ha estat condemnat aquest dimarts, 10 de juliol, per un delicte d'abús sexual a menors de 16 anys però no ingressarà a presó.

Va passar el 19 de juliol de 2016 a la botiga on ell feia de dependent. Una noia de 16 anys, que estava a Barcelona passant les vacances d'estiu, va entrar a comprar-hi una ampolla d'aigua i ell després de cobrar-li la va abraçar. A més, també li va fer tocaments als pits, als malucs i al cul i fins i tot, i tal com ha acceptat ell mateix davant del jutge, posant-li la mà per sota de la samarreta que ella portava. La noia es va apartar però l'ara condemnat també va intentar fer-li petons a la cara de la noia, que va poder treure-se'l del damunt per intentar marxar de la botiga.

L'home va oferir un bitllet de cinc euros a la noia per anar amb ell al lavabo de la botiga, segons recull l'escrit d'acusació del Fiscal i que l'acusat ha acceptat davant del magistrat. L'home va oferir pagar cinc euros a la noia si tornava un altre cop a visitar-lo.  La noia va marxar corrents de la botiga, agafant els cinc euros, i va córrer fins a casa d'una tieta seva, que és on residia durant les vacances a Barcelona. La menor d'edat ho va explicar als seus familiars que van presentar una denúncia. L'home va ser detingut i deixat en llibertat fins a la data d'avui, que s'ha celebrat el judici a la Secció setena de l'Audiència Provincial de Barcelona.