Imatge de Sergey Protosenya amb la seva dona i la seva filla

400 milions: la luxosa vida de Sergey, el rus que ha matat la seva família a Girona

En la vida de la família predominava el luxe: viatges, golf i cotxes d'alta gamma

Sergey Protosenya va aparèixer mort juntament amb la seva dona i la seva filla petita a la seva Mansió de Lloret de Mar, Girona

Es tracta d'un cas sonat, ja que els Mossos d'Esquadra treballen amb la hipòtesi que el multimilionari rus havia assassinat a sang freda les dues membres de la seva família, que havien rebut nombroses punyalades, per posteriorment suïcidar-se.

Tot i que a primera vista semblava doble crim masclista amb posterior suïcidi, podria ser que la veritat fos una altra, ja que, tal com afirma 'El Mundo' Sergey no va deixar cap nota de suïcidi i, a més, les armes del crim no contenien les seves empremtes dactilars.

Encara que el cap dels Mossos d'Esquadra a Girona, el comissari Josep Milan, va afirmar que, fins al moment, no existia cap indici que apuntés a la màfia russa darrere del crim de Lloret de Mar. 

Milan va remarcar que la principal hipòtesi dels investigadors continua sent que l'home de 55 anys va matar la dona de 53 i la filla de 18 i, després, es va suïcidar penjant-se d'una barana del jardí. 

El fill major de la parella, no es trobava a la localitat gironina quan van succeir els terribles fets i, afortunadament, encara és viu.

Casa on van aparèixer els cossos de Sergey i la seva família.
Casa on van aparèixer els cossos de Sergey i la seva família. | ACN

Un cas replet d'interrogants

Els cossos de les dues víctimes, Natalya de 53 anys i María, la filla menor, van aparèixer mutilats a la vila familiar situada a la localitat gironina.

A més, segons informa 'El Mundo', amb aquesta mort ja és el quart assassinat d'executius d'empreses russes i les seves respectives famílies del cercle més íntim del president Vladímir Putin. Casualitat? És un misteri.

▶️ Espectacular incendi en un edifici a Barcelona: 4 persones ferides

Una fortuna de milions de dòlars

Sergey Protosenya era un multimilionari rus i un dels caps de la companyia de gas més important de tota Rússia. Així, la fortuna de l'oligarca s'estima d'uns 400 milions de dòlars aproximadament.

La família, gaudia sovint de la seva espectacular mansió situada a la urbanització dels Pinars de Lloret, juntament amb la seva dona i els seus dos fills. 

Segons informa el 'Diari de Girona', el nucli familiar duia una vida en què predominava el luxe i passaven diverses temporades als diferents països on tenien domicili. A saber, aquestes localitats eren Moscou, França, Catalunya i Xipre.

És cert que la família era bastant activa a les seves xarxes socials, on presumien del seu alt nivell de vida. Viatges de luxe, golf, iots i vehicles de gamma alta.