Dos agents dels Mossos d'Esquadra fent guàrdia davant d'un portal

Macrooperació dels Mossos amb 71 detinguts a Catalunya

Mig miler d'agents dels Mossos i la Policia Nacional han fet 41 entrades i escorcolls

Nou cop contra el tràfic de droga, concretament marihuana, a Catalunya. Una macrooperació conjunta dels Mossos d'Esquadra i la Policia Nacional contra el tràfic de marihuana ha comportat que s'hagin detingut 71 persones. En total s'han fet fins a 41 entrades i escorcolls en diferents punts de les demarcacions de Barcelona i Tarragona.

71 detinguts en una macrooperació dels Mossos d'Esquadra i la Policia Nacional

Aquest dimarts al matí, els Mossos d'Esquadra i la Policia Nacional han desplegat un gran operatiu policial arreu de Catalunya. L'objectiu era fer detencions massives de persones relacionades amb aquesta trama de tràfic de marihuana.

Segons ha informat el cos policial català, en total s'han fet 41 entrades i escorcolls a les demarcacions de Tarragona i Barcelona. D'aquesta gairebé cinquantena d'intervencions, una s'ha realitzat a Vila-seca, a la comarca del Tarragonès, i una altra a Polinyà, a la comarca del Vallès Occidental. Així ho ha avançat l'Agència Catalana de Notícies. 

Un operatiu amb mig miler d'efectius dels Mossos d'Esquadra i la Policia Nacional

L'operatiu fet aquest dimarts al matí ha comptat amb la col·laboració entre els Mossos d'Esquadra i la Policia Nacional. En total, hi han participat 500 agents i efectius els dos cossos policials. Tot i les 71 detencions, la investigació continua oberta, trobant-se actualment sota secret d'actuacions. 

Enxampats quatre lladres amb 7.000 plantes de marihuana i milers d'euros en efectiu

El cop policial d'avui s'ha fet l'endemà de fer-se pública una altra actuació relacionada amb la marihuana a Catalunya. I és que els Mossos d'Esquadra van detenir quatre persones acusades de diversos delictes relacionats amb l'assalt d'un domicili a Corbera de Llobregat. En aquest, perpetrat la nit del 15 de febrer, els acusats van lligar i retenir els tres ocupants de la casa. A més van agredir i disparar al cap del propietari, a qui van colpejar per tot el cos.

El mòbil de l'assalt eren dues-centes plantes de marihuana que els detinguts es van endur. Els quatre homes, de nacionalitat espanyola i marroquina i d'entre 23 i 39 anys, són veïns d'Igualada i Rubí. Se'ls acusa dels presumptes delictes de temptativa d'assassinat, detenció il·legal, robatori amb violència a casa habitada i salut pública.