Gasolinera verda

Fa una maniobra estranya i para en una gasolinera: ensurt dels Mossos en obrir el cotxe

Tot va ocórrer durant un control preventiu

El darrer 31 de març, els Mossos d'Esquadra van detenir a un home de 38 anys per dur 5 kg de marihuana amagats en una bossa d'escombraries.

Els fets van tenir lloc a Sils, a la comarca de Selva, durant el passat dijous al migdia. Els agents de trànsit estaven fent un control preventiu a la C-63. Aleshores, van observar un turisme que feia una maniobra no reglamentària per accedir a una benzinera i s'hi van apropar i el van identificar.

En aproximar-se al cotxe, van detectar que desprenia una forta olor de marihuana i hi van localitzar una bossa amb la droga, que estaria valorada en prop de 10.000 euros.

Quatre detinguts per plantacions de marihuana

No massa lluny d'aquesta localitat, a Maçanet de la Selva, va haver d'intervenir la Guàrdia Civil durant el darrer mes. En una operació conjunta amb la Policia Local del municipi, es van desmantellar dues plantacions de marihuana. 

Van ser pràcticament 600 plantes les que van trobar, repartides entres dos immobles d'aquesta localitat. Quatre persones han estat detingudes per aquesta troballa i han passat a disposició judicial al jutjat de Santa Coloma de Farners, a Girona

A més, durant la intervenció es van localitzar diferents materials elèctrics per facilitar el cultiu. Aquest material ha estat requisat i la droga serà destruïda. Tanmateix, aquesta situació no acaba aquí, ja que les investigacions continuen obertes i els agents policials no descarten realitzar més detencions. 

Agents dels Mossos intervenint les plantes de marihuana que han trobat en una nau industrial de l'Ametlla de Mar
Quatre persones han estat detingudes | ACN

Dues intervencions més a la Jonquera 

El darrer dimarts, 29 de març, van tenir lloc dues intervencions més a la Jonquera, a la comarca de l'Alt Empordà. Es van intervenir 312 planes de marihuana i quasi 40 kg d'haixix. Es va trobar la droga durant uns controls de trànsit habituals de la zona. 

Com a resultat, dos homes, de 32 i 52 anys, van ser detinguts. Tots dos portaven la droga amagada en el vehicle. Les 312 plantes estaven al maleter, mentre que l'home que amagava els gairebé 40 kg d'haixix els portava en teles negres en el seient del copilot.