Un grup de manifestants agredeix una periodista de TVE al Parlament

A les imatges es pot veure com llançen aigua, l'insulten i l'ens públic denuncia que li van llençar una pedra

PERIODISTA RTVE
La periodista de TVE durant la connexió al Parlament | RTVE

TVE ha denunciat una agressió contra la periodista Ángela García Romero mentre feia la cobertura informativa de la concentració, encapçalada pels CDR's, a l'exterior del Parlament durant les últimes hores de la Diada.   

Durant una connexió en directe s'ha llençat un objecte, una pedra segons l'ens públic, que ha impactat al cap de la periodista, que malgrat tot ha pogut seguir fent la intervenció. A les imatges es pot observar com diverses persones boicotegen la seva intervenció, l'insulten i llencen aigua cap a la càmera. A més, alguns dels manifestants haurien provat d'agafar el trípode.

Condemna de les associacions de periodistes 

«Tot el suport del Col·legi als professionals de TVE. Exigim una vegada més llibertat i respecte per la feina dels periodistes», ha afirmat el Col·legi de Periodistes a Twitter. Ha afegit que «sense periodisme no hi ha democràcia».

Així mateix, el Grup de Periodistes Ramon Barnils ha mostrat també el seu suport a la periodista de TVE agredida mentre treballava. «Els periodistes hem de poder fer la nostra feina en llibertat», han afegit en una piulada.

Per la seva banda, el Col·lectiu Ciutadella ha lamentat que, una vegada més, la llibertat de premsa i d'expressió es veu «amenaçada pels intolerants» i han mostrat el seu suport als companys de TVE.

També et pot interessar...


Comentaris
Miki
Desde cuan els CDRs van encapçalar la manifestació al parlament? Rigor periodístic sius plau.

envia el comentari