Manresa, protagonista de la segona baralla multitudinària en menys de 24 hores en ple confinament

Els fets van tenir lloc aquest dimecres 13 de maig

Mossos
Els individus es van dispersar quan van arribar les patrulles dels Mossos i la Policia Local | Mossos d'Esquadra
 

Segona baralla multitudinària a Catalunya en menys de 24 hores. En aquest cas, a Manresa. La plaça dels Drets i el carrer del Joc de la Pilota es va convertir en l’escenari d’una baralla que ha involucrat una quinzena d’individus. Els fets van tenir lloc cap a les 17.00 hores d’aquest dimecres 13 de maig.

Els individus van estar realitzant diverses puntades de peu i cops de puny fins que van arribar les patrulles de la Policia Local i els Mossos d’Esquadra. Va ser en aquest moment quan es van dispersar pels carrers del voltant. Els participants de la baralla també van ser protagonistes d'una batussa similar el cap de setmana anterior.

Baralla multitudinària a Badalona

Dues persones van ser detingudes el passat dimarts en el marc de la baralla multitudinària que hi va haver a Badalona, on es van veure involucrades fins a una setantena de persones. Els Mossos d’Esquadra van necessitar desplegar al barri furgonetes antiavalots, efectius de l’Arro, per intentar recuperar la calma al carrer.

A més, la policia catalana, així com la Guàrdia Urbana de Barcelona, van rebre llançament d’objectes contra els cotxes patrulla, tant des dels balcons com des de carrers propers.


Comentaris

envia el comentari