La dona que va matar els seus fills amb una llum de policia darrere

'No, mami, no': Una mare acaba amb la vida dels seus dos fills de 6 i 8 anys

Una jove de 28 anys ha confessat haver matat els seus dos fills la setmana passada als Estats Units

Una jove de 28 anys ha estat arrestada dimecres passat com a presumpta autora de l'assassinat dels seus dos fills menors. El succés ha tingut lloc a Baltimore, Estats Units, i la dona respon al nom de Jameria Hall. 

Els veïns de la parricida es van adonar d'una pudor provinent de la casa de la presumpta assassina. Tot seguit, algunes persones van trucar a la policia perquè investiguessin l'origen de la pestilència, segons ha informat el New York Post.

Els agents van trobar els cossos dels petits en estat de descomposició a l'interior de l'apartament familiar. Da'Neria Thomas, de 6 anys i Davin Thomas de 8 anys, presentaven signes visibles d'un brutal assassinat.

Segons han comunicat les autoritats competents, Da'Neria Thomas va ser estrangulada i ofegada. El seu cos es va trobar a la banyera de la residència. Al voltant del seu coll tenia roba, segons recullen els escrits de l'acusació.

El cadàver del seu germà reposava embolicat en un sac de dormir. Davin Thomas tenia una punyalada al pit i una bossa d'escombraries que envoltava el seu cap.

Els investigadors encara no han datat el dia dels fets. Per ara es desconeix quant temps han estat els nens morts a la llar familiar.

Un veí va veure la mare i els nens junts el 19 d'agost

No obstant això, un veí de Jameria Hall va testificar que el dijous 19 d'agost va veure els germans en companyia de la seva mare, la presumpta dona que els va matar. L'home va assegurar que aquella mateixa nit va sentir crits procedents de la casa. En el relat d'aquesta persona, destaca que ell mateix va sentir als nens cridar "Mami, no".

Els documents de la part acusadora revelen que aquesta mateixa setmana la presumpta assassina es va posar en contacte amb la seva mare. En aquella conversa, Jameria Hall li va dir a la seva progenitora que el pare dels germans s'havia endut els petits. Ell ho desmenteix i afirma no haver-los vist en aquella setmana.

Finalment, la sospitosa de l'assassinat dels dos germans va confessar l'autoria dels fets davant els agents policials. Encara que en primera instància es va declarar innocent.

El dia de la seva detenció, la mare dels nens no es trobava a casa. La jove de 28 anys va ser localitzada en un cotxe d'Uber proper a la seva residència.

La parricida s'enfronta a una dura pena de presó

Jameria Hall, la presumpta assassina, està acusada de tres delictes. D'una banda, es recull l'assassinat en primer grau. De l'altra, l'assalt en primer grau i, finalment, haver posat als menors en perill després d'haver confessat que els havia assassinat.

Les xarxes socials s'han fet ressò de la notícia. Molts usuaris han compartit en els seus perfils el succés. A més, han difós massivament les fotografies de la presumpta assassina i els seus fills.

També periodistes internacionals, angoixats per la brutalitat de l'assassinat, han retuitat la informació i han recollit nous testimonis. Segons un reporter d'un mitjà internacional, als veïns els va estranyar que la mare dels menors assassinats tirés a les escombraries els matalassos dels seus fills.

[Tweet] 1430980845880348678 [/ tweet]

A dia d'avui, la investigació continua el seu curs. Els experts intenten aclarir quins han estat els motius d'aquest terrible assassinat.

En aquesta última setmana, Espanya també s'ha esglaiat amb un nou cas de parricidi. Un nadó de 2 anys ha estat assassinat en un hotel de Barcelona a mans del seu pare.

La mare del menor assegura que el presumpte assassí no havia acceptat la ruptura sentimental de la parella. Ella havia rebut amenaces. Martín Ezequiel es troba en cerca i captura per les autoritats espanyoles des del passat 24 d'agost.

En el cas de Jameria Hall, l'assassina confessa s'enfrontarà a penes de presó importants. Per ara, està a l'espera que es tanqui la investigació.