Fotomuntatge de Beatriz Zimmermann i les seves filles, Anna i Olivia, assassinades pel seu pare, Tomás Gimeno

La mare d'Anna i Olivia i ex de Tomás Gimeno anuncia que està embarassada

La mare de l'Anna i l'Olivia donarà a llum d'aquí a poques setmanes

El cas d'Anna i Olivia encara és a la palestra. I és que el succés, que va paralitzar l'illa de Tenerife durant diversos dies, compleix un any aquest dimecres, 27 d'abril. 

El pare de les petites, Tomás Gimeno, les havia de lliurar a la seva mare el passat 27 d'abril del 2021, però mai va complir amb el que havia pactat.

Després de moltes setmanes de recerca, tant per terra com per mar, els equips de rescat van trobar a l'aigua el cos de l'Olívia. Era la més gran de les dues nenes i tenia només 6 anys. Per contra, el cos de l'Anna, la petita de la família, mai va aparèixer. 

Un succés terrible i de record amarg

Les autoritats van intentar fer el possible per a recuperar el cadàver de la petita, però les taques que es van dur a terme van resultar estèrils. Era molt complicat localitzar-la al fons del mar.

Fotomuntatge de Tomás Gimeno amb les seves filles
Tomás Gimeno va ser l'autor del segrest de les seves filles i el parador d'una encara no s'ha localitzat. | CatalunyaDiari

L'altra filla de Gimeno va ser trobada a l'interior d'una bossa d'esport, que estava lligada a l'àncora d'una llanxa. Va acabar amb la vida de les seves dues nenes deixant desolada la mare de les menors, Beatriz Zimmermann.

La mare de les petites, embarassada

La mare de les menors mai va tenir una mala paraula; tot el contrari, sempre va mostrar sempre el seu agraïment als equips de rescat. Malgrat els seus esforços, però, només van poder trobar el parador d'una de les filles.

No obstant, una bona notícia va arribar fa ben poc a la vida de Beatriz. «Tornarà a ser mare d'aquí a dos o tres mesos», han explicat aquest dimecres a El programa de Ana Rosa.  

Primer pla de Tomás Gimeno
Tomás Gimeno es va endur les seves filles de nit i la seva recerca va costar moltíssim. | Cedida

Actualment, doncs, la mare de les petites Anna i Olivia està embarassada de sis mesos. Quelcom que, segons expliquen, li suposa «una il·lusió brutal». Segons han explicat aquest dimecres, 27 d'abril, al programa de Telecinco, Beatriz està d'allò més contenta. «És un raig d'esperança després de tot el patiment que ha hagut de suportar al llarg d'aquests últims mesos».