Les autoritats policials van arribar al lloc dels fets quan les petites ja havien mort

Una mare asfixia els seus tres fills als Estats Units

La jove, de 22 anys, va confessar el crim i va afegir que els havia matat mentre els cantava

Una mare va assassinar els seus tres fills asfixiant-los el passat dilluns, 20 de gener, a Phoenix (EUA). Una trucada anònima va alertar la policia de què anessin a casa de Rachel Henry, la parricida de 22 anys. Les víctimes, un nen de 3 anys, una nena d'1 any i un nadó de 7 mesos, estaven jugant amb ella quan van tenir lloc els fets.

Segons va explicar Henry, que va confessar el crim l'endemà, va ofegar la seva filla mitjana tapant-li la boca i el nas amb la mà i després va posar-se a sobre del nen per asfixiar-lo. A la nena de 7 mesos va donar-li el biberó i la va matar posteriorment. Finalment, va col·locar els cadàvers al sofà simulant que estaven dormint.

Va perdre la custòdia per maltractament fa poc més d'1 any

L'assassina va declarar que va matar-los mentre els cantava cançons. La policia, que ha obert diligències per esclarir el mòbil del crim, apunta que Henry va patir un trauma quan va morir la seva mare l'any 2018 i es va tornar addicta a la metamfetamina. Consegüentment, el Departament de Serveis Humans d'Oklahoma —on vivien aleshores i d'on és oriünda— va retirar-li la custòdia dels menors perquè, a més, eren víctimes de violència domèstica. Un any després va recuperar la tutela i el passat dilluns va posar fi a les seves vides.

També et pot interessar...