Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge avió Ryanair quan la cabina s'ha omplert de fum

Por en un vol de Ryanair: crits i tensió per fum a la cabina

L'incident es va solucionar sense que es registressin ferits

Ensurt terrible el que han viscut els passatgers d'un avió de Ryanairquan un fum espès ha començat a omplir la cabina. L'incident es va produir en un Boeing 737-800 que acabava d'enlairar de Bucarest en direcció a Londres.

Per aquest motiu l'aeronau va tornar a aterrar a l'aeroport internacional Henri Coandă, d'on acabava de sortir minuts abans  sense que es registressin ferits. Els passatgers van poder ser col·locats en un altre avió de la companyia i des de l'empresa han informat que l'incident es va produir perquè va entrar líquid de desgel al sistema d'aire condicionat.

Alguns passatgers han gravat el moment

En un vídeo publicat a Twitterse senten crits, plors i por entre els passatgers per l'entrada massiva de fum a la cabina. També es veu un home intentant obrir el compartiment superior per agafar una mascara d'oxigen. Poc després pels altaveus de la cabina al pilot de l'aeronau es va dirigir als passatgers per explicar que aterrarien per emergència però que no s'havien de preocupar.

El pànic va ser major perquè  el vol original ja s'havia endarrerit més de quatre hores per un problema del primer avió i els passatgers van haver de canviar-se a un altre, que va ser la que va patir aquest incident.