La mare del nadó llençat al Besòs té 13 anys

Mossos, Bombers i altres equips d'emergència han reprès la recerca per trobar el bebè, que hauria nascut dilluns passat

Furgó de la Policia Nacional a Badalona
Membres del dispositiu rastrejant la llera del riu Besòs | Twitter (@ALBIOL_XG)

 

Fins al moment, només es coneixen dades sobre el jove de 16 anys que aquest dimecres va ser detingut per llençar al seu bebè al riu Besòs a Sant Adrià. Avui, segons explicava 'La Sexta', es pot confirmar que la seva mare era una jove de 13 anys que va donar a llum aquest mateix dilluns.

La parella d'adolescents hauria amagat a la seva família l'embaràs i un cop el nen va néixer, van acordar desfer-se d'ell. En un primer el pare va intentar enterrar el petit però, segons diversos testimonis, va decidir entrar al Besòs amb ell i deixar-lo dins l'aigua.

Es reprèn la cerca al riu i a la desembocadura 

El magistrat de guàrdia de Menors va acordar aquest dimecres a la nit,  com a mesura cautelar, l'internament en règim tancat del jove de setze anys i pare de la criatura.  Segons estableix la llei, s'acorda per sis mesos que poden ser prorrogables tres mesos més. La Fiscalia considera els fets provisionalment com a assassinat. 

Després de tot un dia i una nit de treballs, Mossos d'Esquadra, Bombers de la Generalitat i de Barcelona han reprès a dos quarts de vuit del matí les tasques de recerca per localitzar el nadó.  Diversos efectius rastregen els 800 metres des d'on es va trobar una maleta amb sang fins a la desembocadura al mar. Unitats subaquàtiques i canines pentinen les zones de canya del riu. 

Ja al delta del Besòs, hi treballen embarcacions de Salvament Marítim i submarinistes de la Guàrdia Civil que també es van sumar ahir a l'operatiu. Des de l'aire, també ajuden en la cerca helicòpters de la policia catalana. 

També et pot interessar...


Comentaris
joan
pobre mare i pobre nen

envia el comentari