La mare de Diana Quer demana que ingressin a Valeria en una clínica de desintoxicació

López-Pinel assegura que la seva filla Valeria consumeix substàncies
Diana López-Pinel, madre de Diana Quer, en un acto público
Diana López-Pinel ha demanat que Valeria sigui ingressada en un centre de desintoxicació | Cedida

Fa unes setmanes la mare de Diana i Valeria Quer, Diana López-Pinel, va denunciar al seu exmarit i pare de les seves filles, Juan Carlos Quer, per suposats maltractaments. Una denúncia que va comportar que mare i filla protagonitzessinuna forta discussió davant dels mitjans de comunicació. Valeria defensava al seu pare de les acusacions que havia fet la seva mare mentre cridava que tot era mentida.

 

López-Pinel ha demanat una petició, al Jutjat número 2 de Pozuelo de Alarcón, perquè s'ingressi a Valeria en una clínica de desintoxicació després d'haver assegurat que la seva filla consumia substàncies davant la passivitat del seu pare, segons recull 'El Español'.

 

Diana López-Pinel estaria travessant un mal moment econòmic

Valeria confirmava a través de les xarxes socials que la seva mare l'havia demandat: «Sí, així és, la meva mare m'ha demandat». Tot seguit la criticava assenyalant que «quina classe de mare ajuda a la seva filla demandant-la?».

 

D'altra banda, algunes fonts han assenyalat que la mare de Diana Querté problemes econòmics d'ençà que Valeria va anar a viure amb el seu pare. Uns problemes que podrien fer que perdés la casa i el seu actual nivell de vida. Aquest dilluns, comença el judici i la família de Diana Quer haurà de recordar l'impacte emocional que va tenir perdre a la seva filla i més amb les circumstàncies en què tot va passar.

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari