La mare de Diana Quer demana que ingressin a Valeria en una clínica de desintoxicació

López-Pinel assegura que la seva filla Valeria consumeix substàncies

Diana López-Pinel, madre de Diana Quer, en un acto público
Diana López-Pinel ha demanat que Valeria sigui ingressada en un centre de desintoxicació | Cedida

Fa unes setmanes la mare de Diana i Valeria Quer, Diana López-Pinel, va denunciar al seu exmarit i pare de les seves filles, Juan Carlos Quer, per suposats maltractaments. Una denúncia que va comportar que mare i filla protagonitzessin una forta discussió davant dels mitjans de comunicació. Valeria defensava al seu pare de les acusacions que havia fet la seva mare mentre cridava que tot era mentida.

López-Pinel ha demanat una petició, al Jutjat número 2 de Pozuelo de Alarcón, perquè s'ingressi a Valeria en una clínica de desintoxicació després d'haver assegurat que la seva filla consumia substàncies davant la passivitat del seu pare, segons recull 'El Español'.

Diana López-Pinel estaria travessant un mal moment econòmic

Valeria confirmava a través de les xarxes socials que la seva mare l'havia demandat: «Sí, així és, la meva mare m'ha demandat». Tot seguit la criticava assenyalant que «quina classe de mare ajuda a la seva filla demandant-la?».

D'altra banda, algunes fonts han assenyalat que la mare de Diana Querté problemes econòmics d'ençà que Valeria va anar a viure amb el seu pare. Uns problemes que podrien fer que perdés la casa i el seu actual nivell de vida. Aquest dilluns, comença el judici i la família de Diana Quer haurà de recordar l'impacte emocional que va tenir perdre a la seva filla i més amb les circumstàncies en què tot va passar.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari