La mare de Jorge, l’assassí de Marta Calvo, es va endur la roba i l’iPad del seu fill

La dona va tornar la roba completament neta

Detenció de Jorge Ignacio P.
Investiguen si la mare del detingut el va ajudar a netejar | EFE

Els investigadors del cas Marta Calvo tracten d'esbrinar si la mare de Jorge Ignacio P., assassí confés de la jove valenciana, el va ajudar a netejar l'escena del crim. Concretament, la policia vol saber per què la mare de l'autor dels fets es va endur la roba del seu fill i dos dispositius electrònics del domicili de la localitat de Manuel per tornar-los tretze dies més tard.

Va tornar la roba completament neta

En aquest sentit, segons informa 'Levante', la mare de Jorge, resident a Mallorca, es va traslladar fins a la València per veure el seu fill i celebrar així el seu 37è aniversari. Aquesta visita es va produir el 8 i 9 de novembre, cap de setmana posterior a l'assassinat de Marta Calvo. D'altra banda, Jorge va assegurar que aquells dies ja s'havia desfet de les restes biològiques de Marta, llançant-les a diversos contenidors de brossa. També afegia que la seva mare no tenia constància dels fets.

Malgrat tot, els investigadors es pregunten si la dona va poder ajudar el seu fill a desfer-se de les proves, ja que es va endur del domicili un jersei negre, una samarreta de màniga curta blanca, un iPad i un router. La dona va amagar l'existència d'aquests objectes a la Guàrdia Civil fins dies més tard, quan els va entregar.

Els agents van comprovar que la dona havia tornat la roba completament neta. Assegurava que el seu fill no feia servir la roba, i que per aquest motiu s'ho havia emportat. Pel que fa a l'iPad, argumenta que l'anava a fer servir per a un curs d'informàtica, però que no el va arribar a desbloquejar. Finalment, declara sobre el router que el volia donar de baixa en una botiga prop de Mallorca.


Comentaris

envia el comentari